علیرضا نوروزی بهمبری روز سهشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: از ابتدای اجرای طرح مولدسازی ۴۳ ملک به ارزش ۶ هزار و ۱۲۷ میلیارد ریال در کارگروه استانی و هیات عالی مربوطه در گیلان مصوب شد و از محل منابع حاصل از مولدسازی یک هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال منابع اعتباری حاصل و صرف پروژه های عمرانی دولت شده است.
وی افزود: املاک مازاد دارای قیمتگذاری مصوب هیات عالی مدد(هیات عالی مولدسازی داراییهای دولت) ۱۱ مورد به ارزش حدود ۹۶۰ میلیارد ریال بوده است. همچنین مزایده تعداد قابل توجهی از املاک مازاد در استان برگزار شده و برخی هم در حال برگزاری است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان اظهار کرد: در راستای مولدسازی دارایی های دولت پنج مورد از اراضی و املاک دولتی در استان برای مصرف در سه پروژه عمرانی نیمه تمام(۲ پروژه در حوزه علوم پزشکی و یک پروژه در حوزه بهزیستی) به نیاز اعتباری ۲ هزار میلیارد ریال در قالب بسته رونق اقتصادی مشخص شده که ارزش چهار ملک از املاک مازاد شناسایی شده ۵۱۸ میلیارد ریال است که کار آن تقریبا انجام شده و ملک دیگری به ارزش هزار و ۴۸۲ میلیارد ریال نیز مراحل پایانی فرآیند مولدسازی را طی می کند.
نوروزی ادامه داد: همچنین طبق اعلام کارگروه مولدسازی استان ۱۰۵ ملک فاقد سند مورد بازدید قرار گرفت که گزارش مستندسازی این املاک به اداره کل مدیریت اموال و دارایی های دولت در وزارت امور اقتصادی و دارایی در راستای مولدسازی ارسال شده است تا برای این اراضی گواهی (بند د ماده ۲۶ آئین نامه اموال دولتی مصوب سال ۱۳۷۲) صادر شود.
وی هدف از اجرای طرح مولدسازی را کمک به رشد اقتصادی و افزایش بهرهوری اموال مازاد دولتی عنوان کرد.
وی افزود: این طرح به منظور شناسایی اموال غیرمنقول دولتی و تعیین تکلیف آن ها با استفاده از روشهای مختلف مولدسازی از جمله واگذاری و فروش اموال مازاد، مولدسازی از طریق مشارکت بخش خصوصی، تهاتر با پروژه های عمرانی نیمه تمام دارای اولویت دستگاه اجرایی، واگذاری حق انتفاع با کاربردهای مختلف در قالب انواع عقود قانونی، معاوضه و تجمیع ساختمان های دستگاههای اجرایی به تصویب هیات عالی مولدسازی دارایی های دولت رسید.
نظر شما