دکتر علی یزدانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد بیمار و مصدوم امدادرسانی شده ۲۲۸ مورد مربوط به حوادث ترافیکی و هزار و ۳۳۳ نفر مربوط به حوادث غیرترافیکی است.
وی با بیان این که در این ماموریتها ۱۶ فوتی ثبت و گزارش شده است ادامه داد: در این ماموریتها ۷۷۷ بیمار و مصدوم به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتقل و ۷۰۷ بیمار و مصدوم دیگر توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان شدند.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این روز، پنج هزار و ۳۵ تماس مردمی با اورژانس مشهد برقرار شد که ۲۵۱ مورد از این تماسها مزاحمی، هزار و ۱۷۴ تماس مشاورهای، ۲ هزار و ۱۹۷ تماس نامرتبط و هزار و ۴۱۵ تماس نیز منجر به ماموریت شده است.
یزدانی با بیان این که ۶۲ مورد از این ماموریت ها نیز لغو شده است افزود: در این بازه زمانی ۲۱۹ حادثه ترافیکی نیز رخ داده است که مصدومان این حوادث توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی امدادرسانی شدند.
وی با بیان این که همزمان با دهه پایانی ماه صفر تمامی پایگاههای اورژانس پیش بیمارستانی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در حالت آماده باش کامل هستند افزود: ۲۷۷ پایگاه اورژانس مشهد شامل ۱۴۰ پایگاه اورژانس شهری و ۱۳۷ پایگاه اورژانس جادهای با ۲۹۹ آمبولانس فعال در حال خدمت رسانی به زائران و بیماران احتمالی در دهه پایانی ماه صفر در استان خراسان رضوی است.
مرکز اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۴ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۸ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.
نظر شما