محسن حمیدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از هدفگذاری های امسال ایجاد ۴۴۵ فرصت شغلی است که در صورت تحقق اعتبارات و همکاری بیشتر بانکها این تعداد افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته نیز ۵۰۲ فرصت شغلی با اعتبار ۵۱۰ میلیارد ریال ایجاد شد عنوان کرد: امسال هم مشابه سال گذشته سرانه تعیین شده برای هر شغل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بوده که بر همین مبنا بحث ایجاد شغل برای مددجویان دنبال می شود.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) کاشان بیان کرد: از ابتدای سال جاری ۴۴۸ نفر برای دریافت تسهیلات اشتغال ثبت نام کردند و تعداد زیادی هم از متقاضیان سال گذشته باقی ماندهاند لذا با توجه به آمار بالای پشت نوبتیها، به میزان توان پرداخت بانکها افراد را معرفی میکنیم.
وی یادآور شد: معمولا بیش از سهمیه تعیین شده بانکها افراد معرفی میشوند که اگر ریزش داشته باشند به اندازهای اعتبارات موجود بتوانیم تسهیلات جذب کنیم.
حمیدی با بیان اینکه سال گذشته در حوزه مهارت آموزی ۲۵۴ نفر شرکت کردند ادامه داد: برنامه امسال مهارت آموزی ۳۲۰ نفر است که به نسبت مدیریت هزینهها و همراهی موسسات آموزشی یا خیران افزایش مییابد.
وی افزود: سال گذشته ۱۵ نفر از طریق کاریابی وارد بازار کار شدند که امسال هم پیگیر هستیم این آمار افزایش یابد.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) کاشان با تاکید بر اینکه اصولیترین روش فقر زدایی آموزش، مهارت آموزی، توانمندسازی محرومان و ایجاد اشتغال برای آنان است گفت: برنامه این نهاد برای آموزش مددجویان شامل نیازسنجی شغلی مناطق، استعدادسنجی مددجویان، مشاوره و هدایت شغلی، برگزاری دورههای آموزش کارآفرینی و آموزش فنی و حرفهای به منظور ارتقای مهارت فنی است.
کاشان دارای ۲ اداره کمیته امداد امام خمینی(ره) در مرکز شهرستان و راوند است و در مجموع ۶ هزار و ۷۳۰ خانوار زیر چتر حمایتی این نهاد قرار دارند که نزدیک به ۶۵ درصد افراد زیر پوشش، زنان سرپرست خانوار هستند.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.
نظر شما