معاون استاندار: کمبودی در زمینه گوشت مرغ در کرمانشاه وجود ندارد

کرمانشاه - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه هیچ کمبودی در زمینه عرضه گوشت مرغ در استان وجود ندارد گفت: میزان عرضه گوشت مرغ بیش از نیاز استان است.

عبدالوحید محمدی روز شنبه در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در زمینه علت افزایش قیمت مرغ در استان اظهار کرد: افزایش قیمت گوشت مرغ در سطح ملی بوده و به دلیل آنکه میزان مصرف در استان های شمالی در ایام تعطیلات هفته گذشته افزایش یافته بود و از سویی دیگر بیشتر کشتارگاه ها نیز تعطیل شده بود از این رو این امر موجب افزایش قیمت در بیشتر استان های کشور شده است.

وی با بیان اینکه قیمت گوشت مرغ طی این مدت حتی در استان های همجوار کرمانشاه نیز تا ۹۵ هزار تومان افزایش یافته بود افزود: افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار کرمانشاه نیز متاثر از افزایش آن در سطح کشور بوده و موقتی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یادآور شد: برای کاهش کاذب قیمت مرغ منجمد به بازار تزریق شده و هم اکنون روزانه از طریق فروشگاه های بزرگ در استان در حال توزیع است.

محمدی با اشاره به اینکه در بازدید میدانی که از بازار برای بررسی وضعیت عرضه و قیمت مرغ به عمل آمد ویترین همه مغازه های عرضه فرآورده های گوشتی مملو از گوشت مرغ است و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد یادآور شد: در حال حاضر میانگین مصرف ۱۱۰ تا ۱۲۰ تن مرغ استان است که میزان کشتار نیز روزانه ۱۶۰ تن است.

وی اضافه کرد: برای تثبیت قیمت این محصول ضمن تولید و عرضه روزانه ۱۶۰ تن مرغ در استان با هماهنگی سایر استان هایی که مازاد تولید دارند نیز در صورت لزوم به استان انتقال پیدا کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم در بازار کرمانشاه هم اکنون به قیمت ۸۸ تا ۸۹ هزار تومان عرضه می شودکه این قیمت هفته گذشته ۸۵ هزار تومان بود.

در استان کرمانشاه بیش از ۵۵۰ واحد مرغ گوشتی مشغول فعالیت است که سالانه بیش از ۷۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می کنند.

این استان ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می‌کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha