سرهنگ علی اکبر مرادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در پی ابلاغ اجرای طرح هجرت، موضوع بررسی رفت و آمد و جمع آوری اتباع خارجی غیر مجاز در محدوده استحفاظی این فرماندهی در دستور کار پلیس قرار گرفت و تمامی نقاطی که اتباع غیرمجاز در آنها مستقر بودند شناسایی و بازرسی شد.
وی ادامه داد: با برآورده های به دست آمده از سوی ماموران پلیس اطلاعات و یگانهای تابعه فرماندهی این شهرستان مرزی مشخص شد که هفت هزار تبعه خارجی غیرمجاز به طور غیرقانونی در این شهرستان مرزی حضور دارند.
فرمانده انتظامی شهرستان قشم توضیح داد: با تلاش پلیس از هفت هزار نفر اتباع خارجی غیرمجاز شناسایی شده در سطح این جزیره، ۲ هزار و ۳۵۳ نفر از آنها دستگیر و بعد از تشکیل پرونده به مقام های قضایی این شهرستان معرفی و به کشورشان بازگشت داده شدند.
سرهنگ مرادی با بیان اینکه ورود و اقامت این افراد به دلیل غیر قانونی بودن و نیز اینکه احتمال شیوع آلودگی را در منطقه داشته باشند جرم محسوب می شود، اضافه کرد: پلیس قشم طبق قانون، مقابله با رفت و آمد و اقامت غیرقانونی اتباع بیگانه غیرمجاز را به صورت جدی در دستور کار دارد تا اثرات سو و معضلات اجتماعی این پدیده به ویژه بزهکاریهای مربوط به حضور آنها را مدیریت کند.
وی گفت: این طرح با هدف ارتقای امنیت اجتماعی و اقتصادی و برخورد با اتباع بیگانه فاقد هرگونه مجوز اقامت و آمد و شد در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس، به اجرا درآمده است.
فرمانده انتظامی شهرستان قشم از تمامی قشموندان به خصوص کارفرمایان خواست با خودداری از به کارگیری اتباع بیگانه که رفت و آمد غیرمجاز دارند، در صورت اطلاع از وجود اتباع بیگانه مراتب را از طریق مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ به مسوولان اطلاع دهند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما