۱۷۰ میلیارد ریال برای احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه تخصیص یافته است

مراغه- ایرنا- رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه با بیان اینکه برای بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی این شهرستان ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار ملی تخصیص یافته است، بیان کرد: در این پروژه به میزان حدود ۸۵ هزار مترمکعب خاکبرداری شده و اجرای فونداسیون آن به زودی و پس از پنج هزار مترمکعب خاکبرداری آغاز می‌شود.

دکتر اللهوردی ارجمند روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این بیمارستان از محل اعتبارات ملی در ۶ طبقه احداث می‌شود و قابل ارتقا به ۵۰۰ تختخوابی است.

وی با بیان اینکه مراغه دومین شهر آذربایجان‌شرقی و قطب درمان جنوب استان است، ادامه داد: حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد از بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان‌های این شهرستان غیربومی هستند و وجود رشته پزشکی در دانشکده علوم پزشکی و لزوم ایجاد زیرساخت برای دروس بالینی دانشجویان هم بهره‌برداری سریع‌تر از بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی را اجتناب‌ناپذیر کرده است.

اکنون حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد از بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان‌های این شهرستان غیربومی هستند

بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه در مراحل نهایی خاکبرداری قرار دارد
بخش درمان مراغه طی سال‌های اخیر از نظر سرمایه‌ انسانی و زیرساخت
به صورت قابل توجه توسعه یافته است

وی بهره‌برداری از این بیمارستان را نیاز مبرم شهرستان خواند و اضافه کرد: بیمارستان‌های موجود مراغه در سال‌های نه‌چندان دور، جوابگوی نیاز بیماران و مراجعه‌کنندگان نخواهد بود.

دکتر ارجمند این را هم بیان کرد که بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع و با ۳۵ هزار و ۷۳۸ مترمربع زیربنا احداث می‌شود و تمام بخش‌های تخصصی و فوق‌تخصصی در آن پیش‌بینی شده است.

رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه ادامه داد: این بیمارستان دارای بخش‌های دیالیز، فیزیوتراپی، جراحی، زنان و زایمان، مسمومیت، سوختگی، قلب، مغز و داخلی زنان و مردان خواهد بود و درمانگاه، اورژانس، تصویربرداری، آزمایشگاه، کتابخانه و سالن اجتماعات از سایر واحدهای آن به شمار می‌رود.

به گفته وی برای احداث این بیمارستان هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده که امسال ۱۷۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است و عملیات اجرایی در صورت تخصیص به موقع اعتبارات، طی پنج سال آینده به اتمام می‌رسد.

بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه در مراحل نهایی خاکبرداری قرار دارد
اجرای فونداسیون در بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی پس از پنج هزار مترمکعب خاکبرداری آغاز می‌شود

به گزارش ایرنا مرکزیت تاریخی و توسعه سرمایه‌های انسانی و زیرساخت‌های درمانی، مراغه را به قطب درمان جنوب استان‌های آذربایجان‌شرقی و آذربایجان‌غربی تبدیل کرده و توسعه روزافزون این بخش را مورد توجه سیاست‌گذاران و مسئولان اجرایی استان و کشور قرار داده است.

مراغه نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و در زمان حاضر نیز با وجود سه بیمارستان سینا، شهید بهشتی و امیرالمومنین (ع) و بیش از ۴۵۰ تخت بیمارستانی، پذیرای بخش قابل توجهی از بیماران منطقه است و کمبود تخت بیمارستانی طی برخی از موارد در این شهرستان احساس می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha