مدت مجوز تولید مواد اولیه غذایی به چهار سال افزایش یافت

تهران- ایرنا- مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی از ۲ سال به چهار سال خبر داد.

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر افزود: به منظور ایجاد تسهیلات در زمینه ورود مواد اولیه مصرفی در کارخانجات صنایع غذایی و حمایت از تولید داخل کد IRC در زمان صدور و تمدید از ۲ سال به چهار سال برای تمامی مواد اولیه غیر مشمول ارزیابی ثبت منبع افزایش یافت.

وی ادامه داد: رعایت سایر ضوابط و مقررات جاری مربوط به صدور یا تمدید IRC به قوت خود باقی است و در خصوص آن دسته از منابع که مشمول ارزیابی منبع و دارای رای کمیته فنی است، مدت زمان اعتبار این کد مطابق با زمان مقرر در رای کمیته فنی و قانونی خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha