سخنگوی شورای شهر: عمر ناوگان حمل و نقل شهری یزد از میانگین کشوری بالاتر است

یزد- ایرنا- سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه با خرید اتوبوس های جدید، میانگین عمر ناوگان شهری در این شهر بیشتر از میانگین کشوری است، افزود: عمر ناوگان اتوبوس های خط واحد در شهر یزد ۱۲ سال و میانگین کشوری آن ۱۳ سال است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام "سیدناصر حیدری" روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استفاده از اتوبوس در ۲ روز اول مهرماه از سوی شهرداری رایگان شده است، افزود: شهرداری نهایتا می تواند ۲ روز را رایگان کند که مقرر شد در جلسه علنی شورای شهر که چهارشنبه برگزار می شود استفاده رایگان از اتوبوس های شهری را به یک هفته افزایش دهیم.

حیدری به جوان سازی ناوگان اتوبوسرانی شهر یزد اشاره و با بیان اینکه هم اکنون ۱۰۴ دستگاه اتوبوس فعال در سطح شهر یزد داریم و برای برقراری نظم در این ناوگان نیازمند ۱۵۰ دستگاه اتوبوس دیگر هستیم، افزود: ۲۹ دستگاه اتوبوس برای شهر یزد خریداری و اضافه شده است و ۳۰ دستگاه اتوبوس دیگر نیز به زودی به ناوگان حمل و نقل اضافه خواهد شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۳۰۰ دستگاه تاکسی در سطح شهر یزد فعال هستند، ادامه داد: ۵۰۰ دستگاه تاکسی با پرداخت مشوق و وام نوسازی شد.

وی با بیان اینکه مجموع تماس های سازمان آتش نشانی در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۵۶ هزار و ۱۷۱ تماس بوده که از این میزان ۱۲۰ هزار و ۴۳ هزار تماس مزاحمت بوده است، ادامه داد: همچنین از این میزان تماس پنج هزار تماس تکراری، چهارهزار تماس مربوط به کارمندان آتش نشانی، ۱۸ هزار و ۲۴ تماس اشتباهی، سه هزار و ۹۴۹ تماس برای دریافت مشاوره و تنها بیش از ۶ هزار تماس برای دریافت عملیات آتش نشانی بوده است.

۸۰ درصد تماس ها با آتش نشانی مزاحمت بوده است

حیدری با بیان اینکه در این دوره شورای اسلامی شهر یزد با افزایش اعتبار آتش نشانی تجهزات این حوزه را به روز رسانی کردیم، افزود: حدود ۱۷۵ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات در حوزه های مختلف شهرداری مصوب کردیم که تا این لحظه ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات آتش نشانی، پسماند، سیما منظر و... خریداری شده است که بیش از ۶۰ میلیارد تومان آن تجهیزات آتش نشانی بوده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه به دلیل کمبود تجهیزات هنگام بحران ها به ویژه بحران سیل اخیر به دلیل کمبود تجهیزات از استان های مجاور تجهیزات می گرفتیم، گفت: تمام تجهیزات مورد نیاز خریداری شده است به ویژه تجهیزات مدار بسته برای نجات افراد گرفتار در چاه که توسط شرکت های دانش بنیان طراحی و تولید شده است.

رانندگان مهرماه شامل تخفیف ثبت نام در سامانه سپند نمی شوند

حیدری با اشاره به راه اندازی سامانه سپند برای حل بحران سرویس دهی مدارس، گفت: رانندگانی که تاپایان مرداد ماه نسبت به ثبت نام و یا تمدید مجوز اقدام کرده اند مشمول ۸۰ درصد تخفیف، نیمه شهریور ماه ۶۵ درصد و کسانی که تا پایان شهریور اقدام کنند ۵۰ درصد تخفیف در هزینه ثبت نام و یا تمدید مجوز خواهند داشت و این تخفیف شامل ماه مهر نمی شود.

وی افزود: تاکنون ۳۵ هزار نفر دانش آموز برای دریافت خدمات سرویس مدارس در سامانه سپند ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۲۹ هزار دانش آموز اطلاعات کامل برای دریافت خدمات دارند و به مابقی پیامک مبنی برا تکمیل اطلاعات ارسال شده است تا برای دریافت خدمات سرویس مدارس اطلاعات خود را تکمیل کنند.

حیدری با بیان اینکه خانواده ها و راننده ها خارج از سیستم سپند اقدام به دریافت سرویس مدرسه نکنند، ادامه داد: از بین ۲۹ هزار نفر ۸ هزار نفر تقاضای مینی بوس داشتند که از این تعداد ۵ هزار نفر خدمات دریافت کرده اند و ۳ هزار نفر دیگر در حال انجام است.

وی با بیان اینکه برای ۲۱ هزار نفر ون و تاکسی در نظر گرفته شده است، گفت: هزار و ۳۰۰ ظرفیت ون تکمیل و ثبت نام ۱۷ هزار نفر برای دریافت خدمات از ماشین های سواری انجام شده است و ۲ هزار و ۷۰۰ نفر دیگر در حال سرویس بندی و دریافت خدمات هستند و این روند تا مهرماه تکمیل خواهد شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه سرویس دهی مدارس بر اساس آنالیز های تیم کارشناسی نرخ گذاری و مصوب شده است، ادامه داد: ورودی مسیر های یک تا هشت کیلومتر ۶ میلیون تومان، هشت تا ۱۲ کیلومتر هشت میلیون تومان و به ازای هر ۱۰۰ متر ۶۰ هزار تومان دریافت می شود، همچنین هزینه ورودی در مسافت های بیشتر از ۱۲ کیلومتر خانواده ها باید با راننده ها به توافق برسند.

حیدری افزود: خانواده ها می توانند ۲۰ درصد مبلغ ورودی را نقد و مابقی را به صورت اقساط پرداخت کنند.

۶۰ درصد زباله های شهری قابلیت تولید کود کمپوست دارند

سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اینکه روزانه ۳۰۰ تن زباله در شهر یزد تولید می‌شود، گفت: ۶۰ درصد زباله‌های تولیدی جزو مواد عالی است و قابلیت تولید کود کمپوست را دارد.

حیدری ادامه داد: برای تکمیل فرایند تولید کود کمپوست از پسماندهای شهر یزد ۴۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اختصاص یافت، که تاکنون یک هکتار از مجموع دو هکتار زمین مورد نیاز برای این خط تولید آماده سازی شده و با تکمیل این دو هکتار خط تولید کود کمپوست از پسماند های شهر یزد فعال خواهد شد.

وی همچنین با بیان اینکه روزانه ۹۰۰ تن پسماند عمرانی در شهر یزد تولید می‌شود، اظهار داشت: با اقدامات صورت گرفته از سوی شهرداری و ساماندهی پسماندهای عمرانی شهر، شاهد بهبود سیما و منظر شهر هستیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha