شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان سمبل وحدت ایران اسلامی هستند

زاهدان - ایرنا - شیعه و سنی سیستان و بلوچستان کانون و محور وحدت محسوب می شود چرا که تمام قومیت ها در این استان به انسجام و حفظ اتحاد و یکپارچگی می اندیشند.

به گزارش ایرنا، ایجاد وحدت و همدلی در بین مسلمانان یکی از اهداف اصلی رسول گرامی اسلام (ص) بود که این همدلی را می توان به وضوح در سیستان وبلوچستان مشاهده کرد. هفته وحدت فرصتی برای مرور مشترکات شیعه و سنی و ظرفیت موجود بین آن ها برای استحکام وحدت موجود است که هر چه پایه های این وحدت محکم تر شود، توسعه سیستان و بلوچستان نیز روند سریع تری خواهد گرفت.

در بیان اهمیت وحدت همین کافی است که دشمنان اسلام و نظام اسلامی ایران، تمرکز و هزینه خود را صرف برهم زدن آن می کنند و برنامه های زیادی برای ایجاد تفرقه در کشور طرح ریزی کرده اند که این موضوع اهمیت حفظ وحدت را دو چندان می کند، آن چه سبب شده است کشور های مسلمان به دنبال تشکیل و تحکیم امت واحده اسلامی باشند فعالیت گسترده استکبار علیه اسلام است و مسلمانان نیز باید با کنار گذاشتن معدود نقاط مورد اختلاف بر اشتراکات خود که بسیار هم زیاد است در راه تحقق این هدف گام بردارند.

هفته وحدت فرصتی برای مرور مشترکات شیعه و سنی و ظرفیت موجود بین آن ها برای استحکام وحدت موجود است

شیعه و سنی خاک کشور را دوست دارند، و با تمام قوا در سایه رهنمود های مقام معظم رهبری در کنار نظام هستند و برای حفظ خاک و ارزش های ایران اسلامی پایداری خواهند کرد. در زمان تبعید مقام معظم رهبری به ایرانشهر، مبنای تئوری هفته وحدت شکل گرفت و بعد ها به دستور امام عظیم الشان ایران اسلامی این هفته رسما اعلام و سرآغازی شد برای دیدار های عیدانه و برقراری اخوت و برادری بیشتر میان شیعه و سنی که در این استان هفته وحدت رنگ و بوی خاص خود را دارد.

وحدت بی نظیری میان علمای شیعی و سنی سیستان و بلوچستان وجود دارد که باید اصول این وحدت عالی حفظ و تقویت شود چرا که این استان به واسطه بصیرت و بیداری علمای شیعه و سنی و حرمت گذاری و الفت تاریخی که از گذشته وجود داشته است و هر روز بر وزن آن افزوده می شود همچنین بیداری و مراقبت مردم و مسئولان، پایتخت وحدت، برادری و انسان دوستی است.

سیستان وبلوچستان به عنوان استانی وسیع با تنوع قومی و مذهبی و با ویژگی های خاص اجتماعی در حقیقت پایتخت وحدت است و دلبستگی مردم هم به نظام اسلامی و خدمات عمومی دولت در منطقه امیدبخشی را به همراه دارد.

سیستان و بلوچستان کانون و محور وحدت محسوب می شود زیرا در آن شیعه و سنی و تمام قومیت ها به انسجام و حفظ اتحاد و یکپارچگی می اندیشند. بر همین اساس دشمنان در رسیدن به اهداف تفرقه افکنانه خود از طریق این استان و ایجاد تفرقه میان و شیعه و سنی در ایران اسلامی ناکام مانده اند.

شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان سمبل وحدت ایران اسلامی هستند

سیستان و بلوچستان زادگاه وحدت است

مدیر نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان در همایش بزرگ وحدت و مقاومت که در تالار امام رضا زاهدان برگزار شد اظهار کرد: سیستان و بلوچستان به عنوان زادگاه هفته وحدت در کشور شناخته می‌شود، زمانیکه مقام معظم رهبری در سال ۱۳۵۶ هنگامی که در استان تبعید بود، به علمای اهل‌سنت آن منطقه پیشنهاد داد که در فاصله میان ۱۲ ربیع‌الاول و ۱۷ ربیع‌الاول مجالس جشن برگزار شود.

محمد تقی صیفایی ادامه داد: به فضل خداوند پس از پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) و پس از آن هدایت های رهبر معظم انقلاب با وجود توطئه های استکبار جهانی، وحدت هر روز در جامعه پررنگ تر شده و علما و معتمدان شیعه و سنی استان پرچمدار این وحدت هستند.

وی بیان کرد: صدای گفتمان وحدت که بستر مهمی برای تحقق مقاومت است باید از سیستان و بلوچستان به صورت رسا، مومنانه و متحدانه شنیده شود.

مدیر نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان ادامه داد: تفکر اصیل و انسانی و احترام به سنن، عقاید، عواطف و اعتقادات مؤمنان وحدت آفرین بوده و اینچنین وحدتی نوید بخش آینده ای روشن برای کشور است.

وی با اشاره به اینکه تا به امروز گفتمان وحدت فراز و نشیب های زیادی از جمله تلاش شدید برای فهم دقیق مساله وحدت تا پیگیری مجدانه برای تحقق آن را طی کرده است تصریح کرد: قطعا گفتمان‌هایی که راس آن مقام معظم رهبری بوده بالنده و پیروز است.

شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان سمبل وحدت ایران اسلامی هستند

جامعه اسلامی نیازمند اتحاد اقوام مختلف است

امام جمعه اهل سنت سرباز در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: تفکر اصیل و انسانی و احترام به سنن، عقاید، عواطف و اعتقادات مؤمنان وحدت آفرین بوده و این وحدت نوید بخش آینده ای روشن برای کشور است بنابراین شیعه و سنی باید در کشور طوری با یکدیگر متحد باشند تا دشمن فکر ایجاد اختلاف بین مردم را در سر خود پرورش ندهد.

مولوی عنایت‌الله رسولی‌زاده اظهار کرد: جامعه امت اسلامی نیازمند اتحاد، انسجام و وحدت دارد چون زمانی که شیعه و سنی با یکدیگر متحد باشند مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام خواهند زد.

وی بیان کرد: مسلمانان، علما و بزرگان دین بارها با هوشیاری و حفظ وحدت، مشت محکمی به دهان یاوه‌گویان زده و ثابت کرده اند توطئه‌های آن‌ها هیچگاه باعث بدبینی در میان مذاهب اسلامی و دوری مسلمین از هم نمی‌شود.

امام جمعه اهل سنت سرباز با اشاره به اینکه هفته وحدت با شناخت امام خمینی(ره) از توطئه‌های دشمنان اسلام بنیانگذاری شد، خاطرنشان کرد: شیعه و سنی از اوایل انقلاب تاکنون حرفشان وحدت بوده و است و امروز نیز وحدت شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان زبانزد خاص و عام است.

بیشتر بخوانید:

سیستان و بلوچستان سمبل وحدت بین شیعه و سنی/ وحدت قوی‌ترین سلاح در برابر توطئه‌های دشمنان

پایتخت وحدت ایران اسلامی پرچم دار وحدت بین مذاهب

فیلم | وحدت و همدلی رمز موفقیت جوامع اسلامی

شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان سمبل وحدت ایران اسلامی هستند

وحدت لازمه پیشرفت جامعه و امنیت پایدار منطقه

مدرس اهل سنت در حوزه و دانشگاه و امام جمعه اهل سنت سرسوره سیب و سوران نیز اظهار کرد: وحدت به معنای یکپارچگی و یکی شدن شیعه و سنی است قطعا وحدت در سیستان و بلوچستان لازمه پیشرفت دین اسلام و امنیت و آسایش در هر جا است.

مولوی واحدبخش شنبه زهی ادامه داد: باید از وحدتی که در جامعه اسلامی وجود دارد برای دفاع از مظلومیت کودکان غزه و فلسطین استفاده کرد، امروز برگزاری هفته وحدت در سیستان و بلوچستان با توجه به تنوع قومی و مذهبی که شاهد آن هستیم باعث تقویت نظام جمهوری اسلامی ایران می‌شود.

وی با بیان اینکه وحدت لازمه پیشرفت جامعه اسلامی و امنیت پایدار منطقه است ادامه داد: با درایت حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری شیعه و سنی در ایران وحدت کلمه و وحدت عمل دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha