به گزارش ایرنا، نشست پیگیری توسعه پارکینگ برکت خسروی شامگاه سهشنبه با حضور فرمانده قرارگاه نجف اشرف سپاه پاسداران و جمعی از مدیران مرتبط در سرسرای استانداری کرمانشاه برگزار و توافقاتی برای آماده سازی بهتر و با وسعت بزرگتری از پارکینگها در اطراف جاده برکت در نقطه صفر مرزی خسروی انجام شد.
جاده برکت به طول حدود سه و نیم کیلومتر با تلاش قرارگاه نجف اشرف سپاه و با حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و استانداری کرمانشاه احداث و به کمک آن مسیر تردد کامیونهای حمل کالاهای صادراتی از مسیر زائران جدا شد و در عین حال فضای بزرگی برای پارک بیش از ۴۰ هزار خودروی زائران اربعین در اطراف آن مهیا شد.
این مسیر که به صورت ۲باند رفت و برگشت و بزرگراهی احداث شده است، در یک اقدام جهادی و در مدت زمان مناسب در اختیار مسیر تجارت و زائران اربعین حسینی در ایام اربعین قرار گرفت.
در جلسه امشب نیز مقرر شد که اقدامات لازم برای توسعه و ارتقای سطح کیفی این پارکینگها با هدف افزایش رضایت زائران پیگیری و اجرایی شود.
به گزارش ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است؛ مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بود که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه قرار داشت.
خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.
قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد و زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب میکنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف میرسند و همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع) به امامان مدفون در کاظمین و سامرا مشرف میشوند.
نظر شما