۲۸ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۲
کد خبر: 85600073
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هشت هزار متر اراضی ملی لاریجان آمل آزادسازی شد

۲۸ شهریور ۱۴۰۳، ۸:۴۲
کد خبر: 85600073
هشت هزار متر اراضی ملی لاریجان آمل آزادسازی شد

ساری-ایرنا- ماموران یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل در راستای اجرای قوانین حفظ اراضی ملی هشت هزار متر مربع از اراضی ملی بخش لاریجان این شهرستان را آزاد کردند.

به گزارش ایرنا ،‌در راستای اجرای تبصره ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی آمل این میزان از زمین های ملی در روستای ناندل را از دست متصرفان غیر قانونی خارج کردند.

با آزادسازی این میزان اراضی ملی از دست متصرفان غیر قانونی و خلع ید از آنها زمین های مورد نظر به عنوان عرصه های ملی به بیت امال بازگشته است .

براساس ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع ،‌ وزارت کشاورزی و منابع طبیعی مکلف است به وسیله گارد جنگل و مأموران خود به محض اطلاع رفع تجاوز کند و در صورتی که‌تشخیص وزارت کشاورزی و منافع طبیعی نسبت به منافع ملی مذکور در این ماده اخطار یا آگهی شده باشد مراتب را به دادسرای محل اعلام دارد و دادسرا متهم را مورد تعقیب کیفری قرار می‌دهد مگر این که نسبت به تشخیص وزارت کشاورزی و منابع طبیعی در مهلت مقرر در اخطار یا آگهی‌اعتراض شده باشد که در این صورت تعقیب کیفری متوقف و ادامه آن موکول به حصول نتیجه اجرای کامل مقررات ماده ۵۶ خواهد بود.

هشت هزار متر اراضی ملی لاریجان آمل آزادسازی شد

استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.
برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند.در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد ، ظرفیت این شرایط در حالی است که تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی و باغی در مازندران همچنان از چالش‌های مهم این استان محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha