رضا دهقانی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اولویت بندی در سبد خانوار، ذایقه مردم و ظهور و بروز موسیقی ها و خواننده های جدید و شاید پرورش نیافتن خانواده موسیقی سنتی می تواند از عوامل کاهش تقاضای برگزاری موسیقی سنتی باشد که باید به طور دقیقتری آسیب شناسی شود.
وی تاکید کرد: این موضوع خاص شهر اصفهان نیست و شاهد کاهش تقاضای برگزاری موسیقی سنتی در کل کشور هستیم.
دهقانی گفت: این موضوع نیاز به اهتمام ویژه دستگاه های متولی حوزه فرهنگ و شرکت های تولید و تکثیر آثار صوتی که عموما مجاز به برگزاری کنسرت های موسیقی هستند، دارد.
وی افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گام هایی را در این رابطه برداشته و هماهنگیهایی انجام داده است تا در اجرای کنسرت موسیقی سنتی سهمیه وجود نداشته باشد و متقاضیان در این رابطه آزاد باشند.
دهقانی تاکید کرد: در این شرایط شرکت های برگزار کننده کنسرت باید اهمیت بیشتری به اجرای موسیقی سنتی به عنوان موسیقی فاخر کشور بدهند و متقاضی اجرای اینگونه کنسرتها باشند.
معاونت امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: آموزشگاههای موسیقی نیز در این رابطه بسیار اثر گذار هستند چرا که قالب کنسرت های آموزشی آنها موسیقی سنتی است.
وی با بیان اینکه هنرستان هنرهای زیبا و همچنین هنرستان موسیقی نیز باید در این رابطه ورود ویژه داشته باشد، افزود: شایسته است که دستگاه هایی مثل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان، حوزه هنری و سایر دستگاه هایی که در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت می کنند در توسعه موسیقی سنتی و فاخر برنامه ریزی داشته باشند.
معاونت امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان به موسیقی فاخر معروف است، گفت: همه ذایقه مردم اصفهان به سمت موسیقی پاپ نیست و طبعا موسیقی سنتی می تواند جایگاه ویژه ای مخصوصا در بین شهروندان این شهر داشته باشد.
وی افزود: به همین دلیل به عنوان متولیان حوزه فرهنگ به همراه زیرمجموعه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاههایی که در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت دارند باید بکوشیم این خلا جبران شود.
به گزارش ایرنا، طبق اعلام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ۹۹ درصد تقاضاهایی اجرای کنسرت در استان مربوط به موسیقی پاپ است و گاهی این درخواستها به ۱۰۰ درصد میرسد.
نظر شما