به گزارش گروه علمی ایرنا، کانگ پیوو سفیر چین در ایران و رایزنان حوزه های مختلف این کشور با هدف آشنایی با زیست بوم فناوری و نوآوری و اطلاع از دستاوردهای شرکت های عضو پارک فناوری پردیس از این پارک بازدید کردند.
در این بازدید که سجاد احدزاده، رئیس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران پارک حضور داشتند، سفیر چین با اشاره به سابقه ایران در علم و فناوری گفت: در حال حاضر ایران در دستیابی به حوزههای مختلف فناوری پیشرو است و در برخی زمینه ها مانند نانو فناوری به دستاوردهای خوبی رسیده است.
وی افزود: چینی ها از گذشته دور و از طریق جاده ابریشم با ایران و دستاوردهای علمی آن آشنا بوده اند. اما یکی از نقاط ضعف در روابط امروز چین و ایران، فقدان اطلاع رسانی از پیشرفت های فناوری دو طرف همچنین همکاری های صورت گرفته بین دو کشور است که باعث شده همکاری های فناورانه کمی بین دو کشور صورت گیرد.
سفیر چین افزود: برخی کشورها از پیشرفت فناوری کشورها ناراحت هستند و می خواهند فناوری در انحصار خودشان باشد. در مواجهه با این برخورد، ما کشورهای در حال توسعه باید در همه زمینه ها خصوصاً فناوری همکاری نزدیک داشته باشیم.
رئیس پارک فناوری پردیس نیز در این جلسه ضمن تشریح همکاری های گذشته پارک فناوری پردیس و شرکت های چینی در حوزه های مختلف فناوری گفت: شرکت های ایرانی در نمایشگاه های مختلفی در چین شرکت کرده اند و پارک فناوری پردیس نیز توافقاتی با شرکت های چینی داشته است. از سوی دیگر ما در پارک فناوری پردیس از شرکت های بزرگ فناوری چین برای حضور در دو نمایشگاه اینوتکس و ایران هلث دعوت می کنیم.
مهدی صفاری نیا ادامه داد: اراده ما در پارک فناوری پردیس(چه در بخش دولتی و چه بخش خصوصی) تبدیل چین به عنوان یکی از شرکای بزرگ فناوری است و آمادگی داریم که دفتر همکاری های فناورانه چین در پارک فناوری پردیس تأسیس شود.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با تأیید گفته های سفیر چین مبنی بر عدم اطلاع رسانی مطلوب دستاوردهای فناورانه ایران و چین به یکدیگر گفت: ما در پارک فناوری پردیس تجربه موفقی در این زمینه با کشورهای دیگر داشته ایم که این الگو می تواند با چین نیز ادامه یابد و شاهد تعاملات فناورانه دو کشور باشیم.
سجاد احدزاده رئیس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری نیز گفت: همکاری سه جانبه میان مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت، پارک فناوری پردیس و رایزنی بازرگانی چین در ایران قطعا موجب توسعه همکاریهای فناورانه میان دو کشور خواهد شد.
بر اساس اعلام پارک فناوری پردیس، بازدید از نمایشگاه دائمی تجهیزات پزشکی ساخت ایران دیگر برنامه این بازدید بود.
نظر شما