رویترز: آلمان صدور تسلیحات به اسرائیل را متوقف کرده است

تهران- ایرنا- خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از یک منبع نزدیک به وزارت اقتصاد آلمان، نوشت: برلین صدور مجوزهای جدید برای صادرات تسلیحات به (رژیم) اسرائیل را متوقف کرده است.

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا، در گزارش خبرگزاری رویترز آمده است: یک منبع نزدیک به وزارت اقتصاد آلمان به نقل از یک مقام ارشد در دولت این کشور گفته است که برلین صدور مجوزهای جدید برای صادرات تسلیحات به (رژیم) اسرائیل را تا زمان مشخص شدن نتیجه دعاوی حقوقی که صادرات تسلیحات به تل‌آویو را ناقض قوانین بشردوستانه دانسته، به حالت تعلیق درآورده است.

بر اساس گزارش رویترز، آلمان در سال ۲۰۲۳ میلادی صدور مجوز صادرات تسلیحات به ارزش ۳۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو (۳۶۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار) شامل تجهیزات نظامی و تسلیحات جنگی به رژیم صهیونیستی را تائید کرد که در مقایسه با سال ۲۰۲۲ میلادی ۱۰ برابر شده بود اما برلین از ابتدای سال جاری میلادی (۲۰۲۴) تا ۲۱ آگوست (۳۱ مرداد) تنها با صدور مجوز ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو موافقت کرده که از این مقدار نیز فقط ۳۲ هزار و ۴۴۹ یورو به بخش تسلیحات جنگی اختصاص یافته است.

گزارش رویترز می‌افزاید: در حالی که وزارت اقتصاد آلمان تاکنون به درخواست برای اظهارنظر در این باره پاسخی نداده است اما اشتفن هبستریت سخنگوی دولت این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد که در خصوص صادرات تسلیحات آلمان به (رژیم) اسرائیل هیچ تحریمی وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز پیش از این نیز ادعا کرده بود که دولت انگلیس از زمان آغاز جنگ در غزه به میزان ۹۵ درصد از صدور مجوز ارسال تسلیحات به سرزمین‌های اشغالی کاسته است.

خبرگزاری رویترز ضمن ادعای کاهش شدید صدور مجوز ارسال تسلیحات به سرزمین‌های اشغالی پس از جنگ در غزه توسط لندن، نوشت: میزان مجوزهای صادرشده برای فروش تجهیزات نظامی به این متحد، بیش از ۹۵ درصد کاهش یافته و به کمترین میزان در ۱۳ سال گذشته رسیده است.

رویترز در عین حال یادآور شد که اما آمریکا و آلمان پس از آغاز جنگ اسرائیل و حماس، فروش تسلیحات به تل آویو را افزایش داده‌اند.

براساس اعلام مقامات دولتی انگلیس، ارزش مجوزهای مورد تائید این کشور بین تاریخ ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه و آغاز حمله حماس به سرزمین‌های اشغالی) و ۳۱ دسامبر سال گذشته (۱۰ دی ۱۴۰۲) به ۸۵۹ هزار و ۳۸۱ پوند (۱.۰۹ میلیون دلار) کاهش یافته که کمترین رقم برای دوره مشابه از سال ۲۰۱۰ تاکنون است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha