به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا، در نشستی که سرمایهگذاران عراقی با مسئولان منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین در این منطقه داشتند، مزایا و ویژگیهای سرمایهگذاری در این منطقه بیان و آمادگی کامل کشورمان برای عقد قرارداد در جهت جذب سرمایهگذاری خارجی اعلام شد.
مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین در این نشست هدف از سرمایهگذاری و ایجاد پالایشگاه در این منطقه را فراهم کردن اشتغال پایدار برای جوانان منطقه بهویژه قصرشیرینی ها و جلوگیری از خامفروشی مواد نفتی اعلام کرد.
یعقوب محمودیان افزود: برای اعطای مجوز و همکاری در این پروژه، منطقه آزاد تحاری صنعتی قصرشیرین آمادگی کامل دارد.
وی ادامه داد: همچنین شرکتهای مهندسی ایرانی برای طراحی و اجرای پروژه، آماده همکاری با سرمایهگذاران عراقی هستند که در آینده، بسیاری از شرکتهای صنعتی در این منطقه، مواد اولیه خود را از این پالایشگاه تامین خواهند کرد.
مدیر عامل منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین گفت: احداث این پالایشگاه در جهت تکمیل زنجیره و توسعه فعالیتهای مرتبط نقش بسیار کلیدی دارد.
منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین در محدودهای به وسعت هفت هزار و ۲۲۳ هکتار از مرز پرویزخان و محدوده بین این مرز تا مرز خسروی را شامل می شود که توسعه این منطقه به محدوده شهر قصرشیرین و مرز خسروی نیز توسط متولیان در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایرنا؛ با تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام، قصرشیرین ۱۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به صورت رسمی منطقه آزاد تجاری شد.
شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام میشود.
مرز رسمی پرویزخان در شهرستان قصرشیرین به صورت رسمی در سال ۸۶ تاسیس و راه اندازی شد که هم مرز با اقلیم کردستان عراق و در همسایگی استان سلیمانیه قرار دارد.
هم اکنون عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام میشود.
نظر شما