به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی این سازمان، " مجید دهقانیزاده" افزود: با توجه به فرمان اجرای سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳ توسط رییس جمهور، این مهم همزمان با سراسر کشور در آبانماه به مدت ۴۵ روز در استان یزد نیز اجرا می شود.
وی با اشاره به سابقه اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در کشور، از اهمیت نتایج این طرح سخن گفت و اظهار داشت: تاکنون پنج سرشماری عمومی کشاورزی در ایران صورت گرفته است که بر اساس آخرین سرشماری اجرا شده در سال ۱۳۹۳، بیش از ۱۲۴ هزار و ۴۳۸ بهرهبردار کشاورزی و ۱۱۴ هزار و ۷۷۸ هکتار سطح زیر کشت در استان وجود داشته است.
دهقانیزاده با بیان اینکه، ۷.۵ درصد از شاغلان و هفت درصد از تولید ناخالص استان در بخش کشاورزی بوده، سرشماری این بخش را از اهمیت بسیاری برخوردار دانست و گفت: فعالیتهای مشمول سرشماری کشاورزی شامل محصولات زراعی، باغی، دام سبک و سنگین، کشت گلخانه ای، آبزیان، زنبور عسل، کرم ابریشم و طیور سنتی است.
وی تهیه چارچوب آماری برای آمارگیریهای نمونهای، فراهم کردن سرجمعها و اطلاعات کلی برای سنجش برآوردهای بین سرشماریها و تولید اطلاعات ساختاری در سطوح جغرافیایی کوچک با قابلیت ارایه در طبقه بندیهای چند بعدی را از اهداف این سرشماری برشمرد.
دهقانیزاده بر لزوم پاسخ دهی صحیح شهروندان به پرسشهای مربوط به تمام سرشماریها و آمارگیریها که ازسوی مرکز آمار ایران انجام میشود، تاکید کرد و یادآور شد: آمار و اطلاعاتی که ضمن آمارگیریهای مختلف از افراد و مؤسسات جمعآوری میشود، محرمانه خواهد بود و جز در تهیه آمارهای کلی و عمومی مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان از فرمانداران به عنوان مدیران اجرایی سرشماری کشاورزی شهرستان، مدیران ادارات جهاد کشاورزی شهرستانها و سایر عوامل اجرایی و همچنین بهرهبرداران بخش کشاورزی خواست تا نهایت همکاری را با آمارگیران و دست اندرکاران برگزاری سرشماری کشاورزی ۱۴۰۳ داشته باشند.
نظر شما