تصویب اجرای هوشمندسازی صنایع و ایمن‌سازی فناوری شبکه دسترسی رادیویی باز

تهران- ایرنا- دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات از تصویب اجرای دو طرح هوشمندسازی صنایع و ایمن‌سازی فناوری شبکه دسترسی رادیویی باز خبر داد و به اقدامات این ستاد در جهت تسهیل فرآیندهای تصویب اعتبار مالیاتی در دو حوزه «تحقیق و توسعه» و «سرمایه‌گذاری» اشاره کرد.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، سید محمد کرباسی به اهمیت موضوع اعتبار مالیاتی در رشد و نوآوری و بومی‌سازی فناوری‌ها اشاره و اظهار کرد که با پیگیری‌های مستمر ستاد، گام مهمی در جهت تسریع در اجرای پروژه‌های فناورانه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برداشته شده است.

وی ادامه داد: بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به دو طرح توسعه زیست‌بوم فناورانه در دانشگاه‌های صنعتی شریف و یزد در سفر استانی که خردادماه امسال به یزد و در بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان تصویب شده است، اختصاص یافت. این طرح‌ها که به ترتیب بر روی هوشمندسازی صنایع و فناوری ORAN که برای شبکه‌های رادیویی دسترسی باز، تمرکز دارند از جمله اقدامات مهمی است که در جهت بومی‌سازی و توسعه زیر ساخت‌های فناوری‌های نوین در کشور ایجاد شده است.

کرباسی همچنین به تعریف اولویت‌های فناوری و زیرساختی جهت تخصیص اعتبار مالیاتی اشاره کرد و افزود: با تعیین اولویت‌های مشخص، می‌توانیم از منابع موجود به بهترین نحو استفاده کرده و رشد فناوری در حوزه‌های مورد نیاز کشور را تسریع بخشیم.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در ادامه به بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و مشکلات این شرکت‌ها در موضوع اعتبار مالیاتی اشاره کرد و گفت: برای تسریع در روند تصویب در تعامل مستمر با سازمان‌ها و نهادهای ذی‌ربط وزارتخانه‌ها، معاونت علمی ریاست جمهوری در موضوع اعتبار مالیاتی جلسات متعددی را داشتیم و این جلسات همچنان برگزار می‌شود.

وی در ادامه به لزوم آشنایی شرکت‌ها به موضوع قانون جهش تولید دانش‌بنیان پرداخت و گفت: برگزاری جلسات توجیهی تخصصی منظم با کارگزاران، مدیران ارشد صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان جهت تبیین دقیق قوانین و مقررات مربوط به اعتبار مالیاتی در حوزه‌های تحقیق و توسعه و سرمایه‌گذاری از دیگر اقدامات این ستاد است.

کرباسی گفت: شرکت‌ها به عنوان سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر، نقش کلیدی در توسعه این حوزه دارند که با توجه به حمایت‌های دولت از شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله بهره‌مندی از اعتبارات مالیاتی، شرکت‌ها می‌توانند به سرمایه‌گذاری در طرح‌های نوآورانه به رشد و توسعه اقتصاد دیجیتال کشور و حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) کمک شایانی کنند.

وی با تأکید بر پیگیری فرآیندهای اعتبار مالیاتی و استفاده شرکت‌ها برای بهبود تجاری‌سازی محصولات خاطرنشان کرد: اکنون نیز همچنان با انجام مطالعات و بررسی‌های لازم و نظارت دقیق بر تمام مراحل بررسی و تصویب طرح‌های پژوهشی و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های تحقیق و توسعه و همچنین شبکه‌سازی شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب‌وکارهای نوپا در استفاده از اعتبار مالیاتی را در دستور کار خود داریم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha