به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، این مقامها در بیانیه مشترکی که به امضای رئیسان نهادهای وابسته سازمان ملل از جمله یونیسف و برنامه جهانی غذا رسیده است، تاکید کردند: این جنایتها باید پایان یابد.
در این بیانیه آمده است: نهادهای بشردوستانه باید دسترسی امن و بدون مانعی به افراد نیازمند داشته باشند. ما نمیتوانیم با وجود خشونتهای جاری و نیازمندیهای شدید، کار خود را انجام دهیم.
سازمان ملل همواره از «بیقانونی کامل» در مورد ارسال و توزیع کمکها در غزه در خلال تجاوز رژیم صهیونیستی به این باریکه انتقاد کرده است.
این در حالی است که حدود ۳۰۰ امدادرسان که بیش از دوسوم آنها از کارکنان سازمان ملل بودند، در جریان جنگ در غزه کشته شدهاند.
مقامهای نهادهای وابسته به سازمان ملل هشدار دادند: خطر قحطی همچنان پابرجاست و همه ۲.۱ میلیون نفر ساکن غزه همچنان به غذا و کمکهای معیشتی نیاز فوری دارند. این در حالی است که دسترسی بشردوستانه به غزه محدود است. نظام خدمات بهداشتی و درمانی بشدت آسیب دیده و بیش از ۵۰۰ حمله به نظام بهداشتی در غزه ثبت شده است.
وزارت بهداشت فلسطین دوشنبه در جدیدترین آمار اعلام کرد که شمار شهدای غزه از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۱ هزار و ۴۳۱ نفر و شمار مجروحان هم به ۹۵ هزار و ۸۱۸ نفر رسید.
پس از گذشت ۳۵۲ روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه، این جنگ که با دو هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست به راه افتاد، تاکنون به اهداف خود نرسیده است.
جنگ جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه دوازدهمین ماه خود را در حالی سپری میکند که رژیم صهیونیستی و جنبش حماس با میانجیگری قطر و مصر و با حضور آمریکا از چند ماه پیش، مذاکرات غیرمستقیم و پر افت و خیزی را برای دستیابی به توافق آغاز کردند اما تاکنون به علت کارشکنی تل آویو به نتیجهای نرسیده است.
نظر شما