به گزارش ایرنا، دکتر" شهرام صیادی" روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط گفت : ۱۸۵ کارشناس با هدف نظارت و حفظ بهداشت و سلامت محیط به طور شبانه روزی بر ۵۰ هزار واحد صنفی ، اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان نظارت می کنند.
وی افزود: با تلاش کارشناسان سلامت محیط بیش از ۱۵۰ هزار بازدید نظارتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی طی ۶ ماه گذشته صورت گرفت و پنج هزارو۶۰۰ متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.
صیادی اظهار کرد: در این مدت ۲ هزارو۵۵۲ واحد صنفی و ۱۲ کارگاه غیرمجاز تولید مواد غذایی در استان البرز پلمب شدند.
وی افزود: امسال نیز بیش از پنج هزارو۴۰۰ مورد نمونه برداری و بیش از ۸۵ هزار مورد کلر سنجی آب شرب در البرز انجام شده است.
نظر شما