به گزارش ایرنا، این روزها از حوالی کوه صفه، بام اصفهان که میگذریم، جشنواره ای از نور می بینیم، اسمش را «کوه نور صفه» اصفهان نامیدهاند.
حال با گذشت بیش از پنج ماه از بهرهبرداری این مجموعه تفریحی، این ظرفیت نورانی به یکی از پیشانیهای اصلی گردشگری نوین در اصفهان تبدیل شده است چرا که تلفیقی از نور، طبیعت، حس خوب و خلاقیت را در آن به وضوح میتوان یافت، جایی که میتوان آن را به عنوان یکی از پروژههای شاخص گردشگری در کنار تاریخ غنی فرهنگی و میراثی اصفهان دانست.
مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان در خصوص این پروژه گفت: این پروژه در مساحتی بالغ بر چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع از اوایل بهمن ماه ۱۴۰۲ آغاز شد و در هفته اول فروردین سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری رسید، پروژهای که در آن بیش از ۴۰ المان نوری موضوعی استفاده شده است.
سعید ساکت هدف از اجرای این پروژه را ارتقای کمی و کیفی خدمات گردشگری در مجتمع گردشگری صفه و اصفهان و کاهش نقاط بیدفاع شهری در این مجموعه دانست و افزود: برای اجرای این پروژه بیش از ۲۹ هزار نفر ساعت اقدامات فنی، تخصصی و عمرانی انجام شده است؛ احترام به محیط طبیعی صفه با انتقال پارکینگ و حذف ترددهای آلاینده، ارتقای آرامش در محیط طبیعی صفه، حذف فضاهای بیدفاع شهری و ارتقا به محیط امن و خانوادگی، توجه به الگوی تعامل اجتماعی با محور خانواده، افزایش ضریب آشنایی کودکان با موضوعات طبیعی و حیات وحش، ایجاد ارتباط موثر موضوعی در اجرای المانهای نوری مطابق با فضای محیطی و طبیعی کوه صفه، اجرای نماد گردشگری جدید بدون انجام عملیاتهای عمرانی سنگین با هدف دوستی با طبیعت از دیگر اهداف این طرح است.
مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان اذعان داشت که برای اجرای این پروژه عظیم نوری سعی بر آن شده تا در طراحی با حداقلترین میزان مصرف انرژی بالاترین بازدهی دنبال شود.
وی ادامه داد: علیرغم اینکه میزان مصرف برق این مجموعه از مصرف برخی فروشگاههای داخل شهر هم کمتر است ولی برای تامین برق آن فرایند نصب پنلهای خورشیدی به منظور ایجاد نیروگاه داخلی ۵۰ کیلوواتی آغاز شده و از سوی دیگر از ظرفیت ژنراتور تخصصی مجموعه نیز مواقع استفاده در پیک مصرف بهره خواهیم برد، ضمن اینکه استفاده از برق شهری در مواقع غیر پیک و کمک از ظرفیت توربین بادی نیز این مجموعه را در ردیف بخشهایی قرار میدهد که به محیط زیست احترام ویژه میگذارد.
وی با اشاره به امکان حضور بیش از ۲ هزار نفر در ساعات فعالیت این مجموعه بیان کرد: اجرای این پروژه نمونه موفقی از مشارکت با فعالان بخش خصوصی است که با شناسایی، تعامل و همکاری آنها صورت پذیرفته است.
در ادامه میتوانید تصاویر یکی از شاخصترین پروژههای نوری کشور را مشاهده نمایید:
نظر شما