به گزارش روز یکشنبه ایرنا، «واشنگتن پست» تصریح کرد تحلیلگرانی که به درخواست این روزنامه آمریکایی، ویدئوهای حمله اسرائیل و عواقب ناخوشایند آن را بررسی کردند، گفتند که میزان خسارت با به کارگیری از چندین بمب ۲ هزار پوندی مطابقت دارد.
بر اساس این گزارش، سه تحلیلگر که ویدئویی که روز گذشته (شنبه) توسط نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به اشتراک گذاشته شده بود را بررسی کردند، اعلام کردند که این تصاویر، جتهای جنگنده حامل چندین بمب ۲ هزار پوندی را نشان میدهد که برخی از آنها بمب سنگرشکن «BLU-۱۰۹» و کیتهای هدایت «مهمات حمله مستقیم مشترک» (JDAM) ساخت ایالات متحده بودند.
واشنگتن پست افزود در این ویدئو که مربوط به حمله اسرائیل با هدف ترور سیدحسن نصرالله و نابودی مقر حزب الله لبنان است، «هشت جنگنده اف-۱۵ که دستکم ۱۶ بمب ۲ هزار پوندی را حمل میکنند، از زمین بلند میشوند».
بر اساس این گزارش، این حمله دستکم دو ساختمان بزرگ را با خاک یکسان کرد و خسارت زیادی به منطقهای به وسعت هزار فیت [۳۰۴.۸ متر] وارد کرد.
پیش از این، روزنامه «نیویورک تایمز» نیز به نقل از ۲ مقام ارشد تشکیلات نظامی رژیم صهیونیستی نوشت که جنگندههای این رژیم در حمله به مقر حزبالله بیش از ۸۰ بمب را ظرف چند دقیقه رها کردند.
در مطلب روز گذشته این روزنامه (هفتم مهر)، نیویورک تایمز با استناد به فیلم ارتش اسرائیل آورده بود که جنگندههای نیروی هوایی این رژیم که در حمله بیروت شرکت داشتند، بمبهایی به وزن یک تن حمل میکردند. در فیلمی که منتشر شده، هشت جت جنگنده دستکم ۱۵ بمب سنگین از جمله بمب آمریکایی «BLU-۱۰۹» را حمل میکردند.
به نوشته این روزنامه آمریکایی، این بمبهای «سنگر شکن» که مجهز به کیتهای هدایت کننده هستند، به گونهای طراحی شده اند که در اعماق زمین نفوذ کرده و سپس منفجر شوند.
به گزارش ایرنا، هواپیماهای رژیم صهیونیستی روز جمعه محلات مسکونی محله حاره حریک در ضاحیه بیروت را به شدت و به طور پیاپی بمباران کردند.
حزبالله لبنان روز شنبه در بیانیهای اعلام کرد که سیدحسن نصرالله در حمله جنایتکارانه عصر جمعه به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسیده است.
در بیانیه حزبالله لبنان آمده است: سرور مقاومت، بنده صالح، به عنوان شهیدی بزرگ، رهبری شجاع، دلاور، مؤمنی حکیم، بصیر به قافله جاویدان شهدا پیوسته است. سید حسن نصرالله به شهدای بزرگی ملحق شد که حدود ۳۰ سال آنها را به سمت پیروزی رهبری کرد.
این بیانیه افزود: سید در سال ۱۹۹۲ جانشین سیدالشهدای مقاومت شد و مقاومت را در آزادسازی سال ۲۰۰۰ و سپس سال ۲۰۰۶ و سایر نبردهای افتخار تا نبرد پشتیبانی از فلسطین، غزه و ملت مظلوم فلسطین رهبری کرد.
نظر شما