۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۶
کد خبرنگار: 2748
کد خبر: 85615435
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کشاورزی دانش بنیان؛ ضامن امنیت غذایی است

۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۶
کد خبر: 85615435
کشاورزی دانش بنیان؛ ضامن امنیت غذایی است

 خرم آباد - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: در شرایطی که غذا راهی برای تسلط کشورها به شمار می رود؛ توسعه کشاورزی دانش بنیان ضامن امنیت غذایی است.

به گزارش ایرنا سید عماد شاهرخی روز چهارشنبه در رویداد فناورمحور کشاورزی افزود: باید با استفاده از کشاورزی دانش بنیان، نیاز غذایی خود را درون کشور تامین کنیم.

وی اظهار داشت: ابتدای پیروزی انقلاب، ایران با ۳۶ میلیون جمعیت حدود ۲۵ میلیون تن مواد غذایی تولید می‌کرد؛ ولی در حال حاضر با جمعیت ۸۵ میلیونی ۱۲۵ میلیون تن برداشت می شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: بر اساس پیش بینی ها جمعیت ایران تا سال ۱۴۳۰ به ۱۰۳ میلیون نفر می‌رسد که در آن زمان باید ۱۹۰ میلیون تن مواد غذایی تولید کرد و این امر با کشاورزی دانش بنیان و افزایش عملکرد محقق خواهد شد.

شاهرخی گفت: با توجه به توسعه شهرها، شهرک‌ها و جاده‌ها در آینده با کاهش اراضی مواجه هستیم؛ بنابراین برای تامین این مقدار غذا باید افزایش عملکرد در واحد سطح را جدی بگیریم که در این مسیر راهی جز ترویج و توسعه کشاورزی فناور و دانش بنیان وجود ندارد.

وی ادامه داد: برگزاری رویداد فناور به همت سازمان جهاد کشاورزی لرستان با حضور شرکت های دانش بنیان نیز در راستای این هدف بوده که ۲۸ طرح و مقاله به دبیرخانه ارائه و هشت طرح انتخاب شد که امروز با نظر داوران سه طرح به مرحله کشوری راه می یابد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تاکید بر عملیاتی شدن طرح های دانش بنیان افزود: باید به تمام فناوران استان کمک و سعی شود ۲۸ طرح ارائه شده مورد بررسی قرار گیرد تا با رفع موانع و مشکلات پیش رو به مرحله اجرا برسند.

شاهرخی تصریح کرد: کشاورزی در حوزه آب، ادوات، تجهیزات و کاهش ضایعات به کارهای تحقیقاتی نیاز دارد تا افزایش تولید، همزمان با افزایش عملکرد در واحد سطح، کاهش ضایعات و استفاده از روش‌های نوین، محقق شود.

وی با اشاره به پیگیری های انجام شده جهت تامین اعتبار چندین طرح فناورانه در استان گفت: در صورت نیاز مکان و تسهیلات در اختیار مجریان این طرح قرار داده می شود و حمایت‌های مادی و معنوی از آنها صورت خواهد گرفت.

لرستان ۸۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد و سالانه ۲.۵ تا سه میلیون تن محصول از زیر بخش های مختلف کشاورزی استان از جمله دام و طیور، زراعت، باغداری و زنبورداری تولید می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha