به گزارش ایرنا، پروفسور علی گرجی روز پنجشنبه در همایش بین المللی صرع در مشهد، افزود: بیش از ۹۰ درصد این عمل ها موفق آمیز بوده است که همه این اتفاقات خوب به دست متخصصان توانمند ایرانی رقم خورده است.
وی که یکی از استادان دانشگاه مونستر آلمان است، تصریح کرد: ایرانیان همواره توانمندی های خودشان را به همه دنیا نشان داده اند و به جرات می توان گفت که مشکل بسیاری از بیماران داخلی و خارجی به همت پزشکان ایرانی قابل حل است.
این متخصص بیماری های اعصاب و روان خاطرنشان کرد: ما در گذشته اعزام بیمار به خارج از کشور داشتیم اما اکنون نه تنها چنین کاری انجام نمیشود، بلکه بیماران غیرایرانی زیادی هستند که به ایران و مشهد جهت انجام اقدامات درمانی آمدهاند.
پروفسور گرجی عنوان کرد: مشهد یکی از شهرهای موفق کشور در حوزه نوروساینس علوم اعصاب بوده است و بیماران زیادی در این شهر تحت درمان قرار گرفتند و اقدامات انجام شده بر روی این بیماران با نتایج موفق همراه بوده است.
وی اظهار کرد: صرع بیماری است که درمان کاملی برای آن وجود ندارد و حدود یک درصد جامعه مبتلا به آن هستند. این بیماری اغلب از دوره کودکی شروع می شود و ۲۰ تا ۳۰ درصد مبتلایان آنها صرع مقاوم به درمان دارند.
این متخصص با بیان اینکه بیمارستان امام رضا (ع) اولین مرکز شرق کشور و دومین مرکز در کل کشور بوده که بخش علوم اعصاب را راهاندازی کرده است، خاطرنشان کرد: این اقدام نتیجه سالها تلاش خستگیناپذیر جوانان کشور بوده است که اکنون در اختیار شهروندان قرار گرفته است.
همایش تخصصی صرع با هدف ارائه آخرین دستاوردهای حوزه این بیماری با حضور بیش از ۱۰۰ متخصص اعصاب و روان تا فردا در مشهد ادامه دارد.
صرع یک بیماری است که افراد مبتلا به آن بدون علت خاصی، روزانه و یا هفتگی دچار تشنج های شدید می شوند. علت اصلی رخ دادن این بیماری می تواند عوامل ژنتیکی یا مشکلات ساختاری یا متابولیک باشد که البته در ۶۰ درصد موارد علت ابتلا افراد به این بیماری نامشخص است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.
نظر شما