به گزارش ایرنا، طبیعت زیر چرخهای آفرودها له میشود، رانندگان تنها به لذت و تفریح خود فکر میکنند، هرچه ویراژ و تخریب بیشتر، لذت بیشتر، حالا اگر گروهی باشد چهبهتر.
رد زخم تایر آفرودها تا سالهای سال نهتنها در جاده بلکه در عمق خاکها باقی میماند شاید در ظاهر تصور کرد عبور آفرودها از مناطق جنگلی و تفریحی هیچ ضرری نداشته باشد اما تردد این خودرو از بافت خاک، درختان، حیاتوحش و گونهها و پوشش گیاهی منطقه همه را تحت تأثیر قرار میدهد.
وقتی به عمق کار فکر کنیم واقعاً باید گفت لذت لبخند برای برخی که دوستدار هیجان هستند، به چه قیمتی! به قیمت اینکه جنگل دچار تخریب شود و رشد گیاهان به خطر بیفتد!؟
مهرداد خزایی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران - نوشهر در همین خصوص، اظهار کرد: آفرود سواری علاوه بر تخریب جاده باعث تخریب خاک و پوشش گیاهی میشود. وی افزود: سروصدای خودروهای آفرود باعث ایجاد هیجان در حیوانات میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران - نوشهر بیان کرد: آنچه مردم میبینند آفرود سواران غیرحرفهای وارد طبیعت شده و بدون توجه به آسیبها وارد بکرترین نقاط طبیعت میشوند.
خزایی ادامه داد: همین چند روز گذشته بود باوجوداینکه همکاران ما در منطقه چالوس مانع از ورود آفرودها در طبیعت شدند اما این افراد مقاومت کرده و وارد طبیعت شده البته خودروی آنان دچار سانحه شد.
وی گفت: اجازه نمیدهیم جنگلهای مازندران که زیرپوشش منابع طبیعی استان است زیر چرخهای آفرود بازان قرار گیرد.
سعید مهدوی فرمانده انتظامی سوادکوه نیز روز گذشته -یکشنبه- در جمع خبرنگاران از توقیف ۶۹ دستگاه آفرود در ۶ ماه اخیر خبر داد و گفت: در این زمینه ۲۸ نفر بازداشت شدند.
وی افزود: از میان بازداشتشدگان ۶۵ نفر غیربومی در قالب فعالیتهای شیطانپرستی و ۴۰ نفر در کمپ جنگل همراه با مشروب الکلی دستگیر شدند.
نظر شما