معلولان کرمانشاه طعم امید را چشیدند

کرمانشاه- ایرنا- جشنواره آشپزی «طعم امید» با حضور ۲۰ نفر از معلولان کرمانشاه به میزبانی رستوران دایه طاق بستان روز دوشنبه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، این جشنواره با مشارکت ادارات میراث فرهنگی، فنی حرفه ای و بهزیستی برگزار شد و برگزیدگان آن به مسابقات منطقه ای راه خواهند یافت.

داریوش فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: پس از مرحله استانی این جشنواره، کرمانشاه میزبان مسابقات منطقه ای آن با حضور استان های غرب کشور خواهد بود و سپس از هر استان یک نفر به مسابقات کشوری راه خواهد یافت.

وی افزود: کرمانشاه سی و هفتمین شهر خلاق خوراک در جهان است و امیدواریم با برگزاری چنین رویدادهایی بتوانیم ظرفیت های گردشگری خوراک کرمانشاه را در سطح داخلی و بین المللی معرفی کنیم.

نرگس کیانی کارشناس امور معلولان اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: ۱۰ نفر از افراد شرکت کننده در این مسابقه دارای معلولیت جسمی حرکتی هستند، ۲ نفر سندروم داون دارند و مابقی نیز دارای معلولیت بینایی هستند.

به گفته کیانی برای رعایت شرایط مساوی، افراد دارای معلولیت بینایی از چشم بند در این مسابقه استفاده می کنند.

وی در خصوص تدابیر ایمنی برای این مسابقه نیز گفت: به این منظور هر نفر از افراد شرکت کننده به همراه خود یک همیار دارد.

این کارشناس بهزیستی هدف این جشنواره را از بین رفتن باورهای منفی جامعه نسبت به توانمندی افراد معلول دانست و افزود: دیگر هدف ما ایجاد روحیه شادی در معلولان است.

استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۵۲ هزار معلول شناسایی شده دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha