به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی، حسن چاهی در این خصوص اظهار کرد: از این تعداد، ۴۲ نیروگاه با ظرفیت ۶۸۰ کیلووات مربوط به اداره ها و سازمان های استان و ۳۱۵ نیروگاه با ظرفیت ۲ هزار ۷۴۵ کیلووات مربوط به بخش خصوصی است که برق تولید می کنند.
وی گفت: سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ساخت و تولید برق در نیروگاه های تجدید پذیر استان یک ضرورت است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی تصریح کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر استقبال بسیار خوبی از طرف مشترکان خصوصی و دولتی برای راه اندازی نیروگاه های تجدید پذیر شده در استان شده است.
وی تاکید کرد: با توجه به موقعیت بسیار مناسب خراسان شمالی در زمینه تابش نور آفتاب، این استان دارای پتانسیل بسیار مناسب برای سرمایه گذاری در این حوزه است که می توان با تولید انرژی حاصل از این گونه نیروگاه ها و فروش و تزریق آن به شبکه سراسری برق بهره برداری مالی از آن کرد.
چاهی در پایان با اشاره به ماده هشت مصوبه شورای عالی انرژی کشور، خاطرنشان کرد: تمام دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری موظفند سالانه پنج درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر و پاک، تأمین کنند و این میزان را طی مدت چهار سال تا ۲۰ درصد افزایش دهند.
وی افزود: تلاش می شود اعتبار برقرسانی به واحدهای جدید مسکونی در سال جاری به ۹۰۰ میلیارد ریال برسد و هیچ مسکن جدید در استان بدون برق نباشد.
خراسان شمالی ۴۱۰ هزار مشترک برق دارد که از این تعداد ۳۳۲ هزار مشترک برق خانگی است.
نظر شما