به گزارش ایرنا، «میرو» به کارگردانی حسین ریگی و تهیه کنندگی سعید الهی یکی از آثار حاضر در بخش ملی سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان است که با ۱۲ اثر بلند داستانی این بخش رقابت می کند.
این فیلم داستان نوجوانی بلوچ است که برای اثبات مردانگی به مادرش، دل به دریا میزند. حضور در چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر و جایزه ویژه ایرانشناسی از جشنواره فیلم اقوام ایرانی از موفقیت های این فیلم سینمایی است.
سودابه بیضایی، امیررضا دلاوری، حمید ابراهیمی، مهدی دینمحمدپور، آرزو تاج نیا، ایوب افشار، ابوالفضل همراه، احمدرضا غلامی، محمد بصیرپور، عبدالمجید بلوچ شارکی، فاطمه شهرکی، مصطفی پرکان، محسن آراهیش، عباس نارویی، دیانا حوت و جمعی از هنرمندان بومی استان سیستان و بلوچستان بازیگران فیلم میرو را تشکیل میدهند. بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد سینمایی فارابی سرمایهگذاران فیلم میرو هستند.
این فیلم همچنین با روایت دوران دفاع مقدس و داستان پسری که درگیر قمار است، به بررسی مسائل اجتماعی و خانوادگی میپردازد. نکتهای که در این فیلم به خوبی نمایان است، تغییر مسیر زندگی میرو پس از مرگ پدرش و تلاش او برای جلب رضایت مادرش برای رفتن به جبهه است. این تحول شخصیتی میتواند الگویی برای نوجوانان باشد که نشان میدهد چگونه میتوان با مواجهه با چالشها، مسیر زندگی را تغییر داد.
یکی از مخاطبان کودک «میرو» پس از تماشای این فیلم گفت: در ابتدای فیلم سئوالاتی مطرح می شود که گیج کننده و تداعی کننده این است که قبلا داستانی مطرح شده است اما به تدریج در روند فیلم به سئوالات پاسخ داده شده و هرچه فیلم رو به جلو می رود داستان هیجانی تر و پرشورتر و فیلم جذاب می شود.
داور نوجوان جشنواره هم در مورد این اثر گفت: «میرو» یک فیلم اجتماعی است که مشکلات شهرهای جنوب بویژه سختی های زندگی ماهی گیران را نشان می دهد و یکی از آموزه های فیلم اهمیت احترام به والدین است.
مخاطب نوجوان دیگر هم معتقد است: این فیلم در ژانر اجتماعی یکی از مسائل پررنگ این جامعه یعنی درس نخواندن را شفاف نشان داد و این فیلم در دسته بندی خود یکی از بهترین های جشنواره بود.
داور دیگر جشنواره نیز اظهارداشت: فیلم «میرو» می گوید باید تلاش کرد و هر کاری بخواهیم انجام دهیم با تلاش ممکن می شود.
مخاطب کودک «میرو» نیز گفت: فیلم اولش بد بود اما بعد از رفتن میرو به سمت سلطان ماهی خوب شد چون من عاشق ماجراجویی هستم.
داور نوجوان دیگر جشنواره نیز معتقد است: فیلم خوب و قشنگی بود و توانسته بود اقلیم و شرایطی که جنوب کشور و هرمزگان داشت و حال و هوا و فرهنگشان را انتقال دهد.
نظر شما