رضا خواجهای روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:این تسهیلات در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر در سال جاری با کارمزد پنج درصد تا سقف سه میلیارد و ۵۰۰ ریال اعطا شده است.
وی اضافه کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال جاری ۱۱ هزار و ۹۰۰ فقره بوده که تاکنون ۹ هزار و ۲۳۳ فقره با بانک های عامل جهت دریافت تسهیلات انعقاد قرارداد شده است.
وی با بیان اینکه در سال جاری عملیات ساخت و ساز هشت هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی با دریافت تسهیلات مسکن روستایی آغاز شده است، افزود: از این تعداد پنج هزار واحد مسکونی روستایی به بهره برداری رسیده و مابقی نیز با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی در حال تکمیل است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان همکاری بانک های عامل با متقاضیان روستایی جهت دریافت تسهیلات مسکن را ضروری دانست و گفت: در صورت همکاری بانک های عامل با متقاضیان روستایی، تا پایان سال کل سهمیه استان به بهره برداری می رسد.
خواجه ای افزود: جایگاه روستا و روستاییان در همه عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی موجب شده که بهسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی از اولویت های اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باشد.
وی خاطر نشان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با ترویج مقاوم سازی، آموزش و ارتقای دانش فنی روستایی در پیشگیری از حوادث نقش مهمی ایفا می کند و با ارائه خدمات فنی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات بانکی و وجوه بلاعوض به موضوع بازسازی، نوسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی تاکید جدی دارد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان خاطر نشان کرد: احداث مسکن مقاوم و با دوام روستایی، تلاش در حفظ هویت معماری بومی مسکن روستایی، تامین مسکن متناسب با نیاز روستائیان، حفظ هویت و سیمای عمومی روستاها، تلاش در بهینهسازی مصرف انرژی در مسکن روستایی و ترویج فرهنگ بیمه در میان روستائیان امری مهم و ضروری است.
خواجه ای، با بیان اینکه، این نهاد در جذب تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی روستایی کشور همواره رتبه برتر را کسب کرده است، خاطر نشان کرد: اجرای طرح ویژه بهسازی و مقاومسازی مسکن روستایی گامی استوار در راستای توسعه امکانات عمرانی و بهبود کیفیت مساکن روستایی است.
نظر شما