سید محمود احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: از این تعداد تولد، ۸۹۰ مورد مربوط به زایمان طبیعی و ۴۳۶ مورد زایمان به روش سزارین بوده است.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تا پایان شهریورماه ۱۱ مورد زایمان دوقلوزایی در این بیمارستان رخ داد که مادران این نوزادان بعد از بارداری به صورت ویژه تحت مراقبت کارشناسان بهداشتی این بیمارستان قرار گرفتند.
رییس بیمارستان پیامبر اعظم(ص) قشم با اشاره به وجود چهار اتاق خصوصی زایمان (LDR) در این بیمارستان، توضیح داد: با تجهیزات خریداری شده در آیندهای نزدیک زایمان به روش «بدون درد» در راستای کاهش اضطراب زایمان مادران در این مرکز درمانی صورت خواهد گرفت و این اقدام گامی مهم در جهت ارتقای کیفیت خدمات درمانی در بخش زایمان این بیمارستان است.
احمدی اضافه کرد: این بیمارستان اکنون با بهرهگیری از چهار متخصص زنان و زایمان و پنج متخصص کودکان و نوزادان، خدمات کاملی را در زمینه مراقبتهای قبل، هنگام و بعد از زایمان به مادران و نوزادان این شهرستان مرزی ارایه میدهد.
بیمارستان تخصصی پیامبر اعظم(ص) بزرگترین و مهمترین مرکز درمانی جزیره قشم محسوب می شود که با ایجاد فضای جدید، تجهیزات کاملا تخصصی، استاندارد و با ارایه خدمات به صورت دولتی، تحولی عظیم در زیر بنای سلامت مردم این جزیره ایجاد کرده است.
این مرکز در حال حاضر دارای ۱۲۸ تخت در بخش های تخصصی سی. سی. یو(مراقبت های ویژه قلب)، آی. سی. یو(مراقب های ویژه)، داخلی، جراحی، اورژانس، نوزادان و اطفال، زنان، بلوک زایمان، ریکاوری، استریلیزاسیون مرکزی، تالاسمی، همودیالیز، آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی و داروخانه شبانه روزی به صورت ۲۴ ساعته فعال و به ارایه خدمات می پردازد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما