منوچهر یارمحمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات برداشت محصول انار هر ساله در شهرستان طارم از اواخر شهریور در ارقام زودرس آغاز می شود و تا اواسط آبان ماه ادامه می یابد.
وی سطح زیر کشت باغهای انار در شهرستان طارم را حدود یک هزار و ۵۵۰ هکتار بیان کرد و یادآور شد: از این میزان، یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین بارده است.
یارمحمدی اظهار داشت: انار به لحاظ سطح زیر کشت و اهمیت اقتصادی رتبه دوم را در بین محصولات باغی شهرستان طارم دارد.
وی تصریح کرد: پیش بینی می شود از کل محصول برداشت شده ۲۰ هزار تن به صورت تازه خوری مصرف شود و پنج هزار تن نیز در تهیه رب انار مورد استفاده قرار گیرد.
یارمحمدی گفت: بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ خانوار در شهرستان طارم بهره بردار انار هستند که بیش از ۲۵ هزار نفر روز در کار برداشت انار مشغول هستند و از این طریق درآمد کسب می کنند.
وی با اشاره به ارقام موجود در شهرستان طارم، گفت: ملس شیرین و ترش، پوست سیاه، شاه بار، دوستی، زاغ، پوست کدویی و ترش جنگلی و محلی از جمله این ارقام است.
این مسوول افزود: انار تولیدی شهرستان علاوه بر مصرف داخل استان به سایر نقاط کشور صادر می شود.
نظر شما