به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا کریمی فرد شنبه در این باره افزود: کشاورزان میتوانند بخشی از برق مصرفی خود را از نیروگاههای خورشیدی تأمین کنند؛ هزینه برق مصرفی بخش کشاورزی حدود ۳۳ تومان به ازای هر کیلووات ساعت است، در حالی که برق تولیدی توسط انرژی خورشیدی حدود ۲هزار و ۲۰۰ تومان از آنها خریداری میشود که این موضوع موجب فراهم شدن زمینه درآمدزایی برای کشاورزان خواهد شد.
او ادامه داد: کشاورزان در صورت احداث نیروگاه خورشیدی، افزون بر امکان درآمدزایی قابل توجه در تمام ایام سال، میتوانند به استمرار تأمین برق خود کمک کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس ادامه داد: قراردادهای خرید تضمینی برق تولیدی نیروگاههای خورشیدی به مدت ۲۰ سال، درآمد پایدار و قابل پیشبینی برای کشاورزان ایجاد میکند.
کریمی فرد به مزایای زیستمحیطی استفاده از انرژی خورشیدی اشاره کرد و افزود: احداث این نیروگاهها گامی موثر برای کاهش آلودگی هوا و کمک به حفظ محیطزیست است.
او اضافه کرد: با توجه به پتانسیل بالای استان فارس در زمینه انرژی خورشیدی و حمایتهای دولت، انتظار میرود در آینده نزدیک شاهد افزایش چشمگیر تعداد نیروگاههای خورشیدی کوچکمقیاس در مزارع این استان باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس گفت: دارندگان انشعاب برق چاه کشاورزی در استان میتوانند برای دریافت اطلاعات کامل در خصوص احداث نیروگاههای خورشیدی به مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان خود مراجعه کنند.
نظر شما