به گزارش ایرنا سرهنگ محمد زارعی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: میانگین کشوری هر ۱۰ کیلومتر یک دوربین است اما در لرستان هر ۲۰ کیلومتر یک دوربین ثبت تخلف وجود دارد.
وی افزود: ۲۲۸ نقطه حادثه خیز در جاده های لرستان شناسایی شده و ۲۳ نقطه دارای اولویت ایمن سازی است که امید می رود با تخصیص اعتبار لازم در راستای استانداردسازی این نقاط اقدام شود.
وی افزایش دوربین ثبت تخلفات رانندگی را نیاز ضروری لرستان دانست و گفت: هر تصادف کمتر از ۶ دهم ثانیه رخ میدهد و مدیریت توسط راننده، در کاهش حادثه موثر است که باید با آموزش و فرهنگ سازی در این راستا اقدام کرد.
سرهنگ زارعی بیان کرد: حدود ۳۰ درصد از تصادفات در روزهای پنجشنبه و حدود ۲۷ درصد روز جمعه رخ می دهد همچنین ۶۵ درصد از تصادفات مربوط به رانندگان بومی است.
وی با اشاره به کاهش ۱۱ درصدی تصادفات منجر به مرگ در استان از ابتدای سال تاکنون اظهار کرد: نرخ مرگ و میر ناشی از تصادفات برونشهری در استان نیز هشت درصد کاهش داشته است.
وی افزود: ۵۲ درصد از تصادفات برونشهری مربوط به عدم توجه راننده به مقابل و ۲۱ درصد عدم توانایی در کنترل سرعت است همچنین ۳۹ درصد از تصادفات برونشهری استان در چهارخطهها و ۳۱ درصد در ۲ خطهها رخ میدهد.
سرهنگ زارعی با بیان اینکه ۴۳ درصد سرنشینان حوادث جاده ای در صحنه، هشت درصد در مسیر و ۵۰ درصد در بیمارستان جان می سپارند ادامه داد: حوادث در ۳۰ کیلومتری شهرها افزایش مییابد که آرام سازی جاده و نصب دوربین در کاهش آن تاثیر گذار است.
وی ادامه داد: حضور پزشک متخصص تصادفات در بیمارستان ها ضروری می باشد که شهرستان بروجرد در این حوزه به خوبی عمل کرده و اولویت عملیات اورژانس را به افراد آسیب دیده از تصادف اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه تکمیل جادههای چهارخطه و نصب دوربین در کاهش تصادفات تاثیرگذار است گفت: محور سیمره به اندیمشک با ۱۵۵ کیلومتر ۱۷ درصد از جان باختگان تصادفات استان را به خود اختصاص داده است و ترافیک خودروهای سنگین در این مسیر خطرساز میشود.
نظر شما