"سیدعلیرضا اسمعیل زاده حسینی" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ایده دریافتی پس از داوری ۱۵ ایده واجد شرایط از سوی هیات داوران این رویداد پذیرفته شد.
وی اظهار کرد: ایدهها دریافتی توسط هشت داور تخصصی و کسب و کار از دانشگاه، مرکز تحقیقات و آموزش، بنیاد نخبگان و مسئول تجاری سازی مرکز رشد واحدهای فناور کشاورزی استان بررسی شده که در نهایت سه ایده برتر از استان به مرحله کشوری راه یافت.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان یزد تصریح کرد: راهیابی ایدههای برتر بر مبنای حل چالش های راهبردی و مسئله محور بودن در حوزه کشاورزی استان ، توسعه شرکتهای دانشبنیان در بخش کشاورزی و جایگاه مهم آن در اقتصاد ملی، امنیت غذایی و توسعه کسب و کارهای نوین انتخاب شده است.
دبیراجرایی دومین رویداد استانی فناورانه کشاورزی دانش بنیان یزد هم با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال آثار به این رویداد ۲۳ مهرماه بوده است، گفت: در این زمینه کارگاه آموزشی خلاقیت و نوآوری در ۱۸ مهر بصورت مجازی و کارگاههای آموزشی بوم ناب در ۲۱ مهرماه با حضور اساتید کسب و کار برگزار شد.
"محمد اکرامی" افزود: حوزه دام طیور و زنبور عسل ، شیلات و آبزیان ، باغبانی و گلخانه ، جنگل و مرتع و آبخیزداری ، چالش های آب و خشکسالی، گیاهان دارویی، علوم علفهای هرز، تکنولوژی بذر، کشت بافت و بهنژادی گیاهی، گردشگری کشاورزی، زنجیره ارزش و تامین محصولات کشاورزی از جمله محورهای این رویداد بوده است.
وی، کاهش ضایعات و استفاده از پسماند در چرخه بازیافت محصولات کشاورزی، ظرفیتهای اقتصاد چرخشی برای حل چالش های کشاورزی، استفاده از مدلهای کسب و کار اجتماعی برای فرصت سازی در کشاورزی، هوشمندسازی و هوش مصنوعی در حوزه کشاورزی، مکانیزاسیون و ماشین آلات کشاورزی را از دیگر محورهای دومین رویداد استانی فناورانه کشاورزی دانش بنیان بیان کرد.
اکرامی خاطرنشان کرد: استان یزد پیشگام در حوزه پژوهش، فناوری و دانش بنیان کشور است که در بخش های کشاورزی و منابع طبیعی نیز شاهد موفقیت های چشمگیری در این زمینه بوده ایم.
دبیراجرایی دومین رویداد استانی فناورانه کشاورزی دانش بنیان یزد اضافه کرد: مرکز رشد واحدهای فناور کشاورزی استان در راستای استقرار و پرورش ایدهها تا مرحله تجاریسازی و تولید آمادگی حمایت کامل دارد.
نظر شما