دکتر سارا امینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بیمار که در لیست پیوند قلب قرار داشت به دلیل داشتن جثه بزرگ، پس از ۶ ماه هیچ دهنده قلب مناسبی برای پیوند نداشت که به دلیل پیشرفت در نارسایی قلبی در کاندید جراحی تعبیه پمپ قلب مصنوعی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه نخستین عمل تعبیه پمپ قلب مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر روی بیمار ۶۵ ساله در 17 شهریورماه امسال به صورت رایگان انجام شد، افزود: قیمت دستگاه پمپ قلب مصنوعی بیش از ۶ میلیارد ریال است که هزینه دومین دستگاه توسط بیمار پرداخت شد.
فلوشیپ نارسایی و پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: دومین عمل پمپ قلب مصنوعی در کمتر از ۲ هفته و با همکاری تیم جراحی به سرپرستی دکتر «محمد عباسی» و حمایت دکتر «محمود محمدزاده شبستری» متخصص قلب و عروق و رییس این دانشگاه و همچنین تلاشهای سایر بخشها از جمله گروه بیهوشی، آیسییو و پرستاران بیمارستان امام رضا(ع) به نتیجه رسید.
دکتر امینی گفت: این موفقیت چشمگیر گویای پیشرفتهای پزشکی در مشهد و توانمندیهای کادر درمانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که شمال شرق کشور را زیر پوشش دارد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن افزون بر ۹ هزار دانشجو و نزدیک به ۳۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی و همچنین بیش از ۵۰ مرکز تحقیقات پزشکی، اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور به شمار می رود.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده پزشکی تربتجام است.
بیمارستان امام رضا(ع) که از موقوفات آستان قدس رضوی است، به صورت قرارداد بلند مدت ۴۰ ساله در اجاره وزارت بهداشت است. بیمارستان امام رضا به عنوان بزرگترین مرکز درمانی کشور دارای یک هزار و ۸۳۰ تخت بیمارستانی برای خدمات رسانی به زائران و مجاوران است.
۳۰۰ استاد دانشگاه و روزانه هزار دانشجوی بالینی در مجتمع آموزشی امام رضا(ع) مشهد مشغول خدمات رسانی به بیماران هستند.
نظر شما