به گزارش ایرنا، رئیس پارک علم و فناوری مازندران روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه ارزش صادراتی محصولات دانشبنیان در مقایسه با پارسال ۲ برابر شده است، اظهار کرد: از ۲۰ کشور هدف صادراتی این محصولات میتوان به کشورهای عمان، ترکیه، روسیه، افغانستان، قزاقستان، امارات، چین و کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی اشاره کرد.
کریم سلیمانی با بیان اینکه در هفت ماهه نخست امسال یک هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال کمکهای تسهیلاتی از شرکتهای دانشبنیان مازندران انجام شده است، گفت: در سال گذشته هم از شرکتهای دانشبنیان مازندران یک هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال حمایتهای تسهیلاتی انجام گرفت.
وی تصریح کرد: تجاریسازی محصولات، معافیتهای مالیاتی، صادراتی و بیمه کارکنان از جمله برنامههای دولت از شرکتهای دانشبنیان است.
رییس پارک علم و فناوری مازندران با بیان اینکه ۱۴ درصد از افراد شاغل در پارک علم و فناوری مازندران دارای تحصیلات کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند گفت: پارسال یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای دانشآموختگان بیکار مازندران پرداخت شد.
سلیمانی ادامه داد: در حال حاضر ۱۷۴ ایده تبدیل شده به محصول و بیش از ۱۸۰ محصول تجاری شده در پارک علم و فناوری مازندران تولید میشود.
وی با بیان این که راهاندازی آزمایشگاه مرکزی برای پارک علم و فناوری انجام و فضای استقرار ایجاد شد، بیان کرد: ۱۷ هزار و ۱۹۰ متر مربع فضای استقرار داریم که در آن بیش از ۳۵۴ شرکت مستقر هستند.
این مقام مسوول تصریح کرد: ۱۱ قطعه زمین به شرکتهای فناور و دانشبنیان در مازندران واگذار شد و راهاندازی کارخانه نوآوری در قائمشهر با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، مازندران دارای ۲۸۰ شرکت فناور و دانشبنیان است که از این میزان ۱۳۱ شرکت دانشبنیان و بقیه فناور هستند.
نظر شما