به گزارش ایرنا، علیاکبر کیپور روز چهارشنبه در نشست آموزشی مرحله سوم سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در تربت حیدریه افزود: برنامهریزی اصولی در حوزه کشاورزی، منجر به افزایش درآمد شاغلان این بخش و همچنین اشتغال پایدار در روستاها میشود.
وی ادامه داد: از آنجا که نگاه دولتمردان جمهوری اسلامی ، توسعه و حمایت از بخش کشاورزی است لذا طرح سرشماری عمومی کشاورزی در تصمیمسازی اقتصاد کلان کشور، تأثیر بسیار مثبتی دارد.
کی پور همچنین از دستاندرکاران حوزه کشاورزی این منطقه خواست تا جایی که امکان دارد با ماموران سرشماری همکاری کنند.
مسوول روابط عمومی و تبلیغات طرح سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان تربتحیدریه نیز با بیان این که بعد سرشماری عمومی نفوس و مسکن، این دومین طرح آماری بزرگ کشور است گفت: طرح سرشماری عمومی کشاورزی همزمان با سرتاسر کشور، از ۱۲ آبان ماه آغاز می شود و تا ۲۷ آذر ماه ادامه دارد.
مهدی ناصری افزود: در این طرح ۳۰ نفر همکاری خواهند کرد که ۱۶ نفر مامور سرشماری و بقیه در ستاد فرمانداری مستقر هستند و ماموران سرشماری اطلاعات مورد نیاز را به صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی جمعآوری میکنند.
وی ادامه داد: در این طرح دادهها در حوزه کشاورزی، دامداری، باغداری، پرورش ماهی و زنبورداری جمعآوری میشود و نتیجه آن تولید به هنگام دادهها برای برنامهریزان بوده است که این به توسعه و آبادانی کشور کمک میکند.
مسوول روابط عمومی و تبلیغات طرح سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان تربتحیدریه گفت: این طرح از سال ۱۳۵۲ در کشور آغاز شده و زمان انجام آن هر ۱۰ سال یک بار بوده است که اکنون نیز در آستانه ششمین دوره آن قرار داریم.
ناصری افزود: طرح سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳ با شعار "همکاری برای رفاه و آبادانی کشور" با کمک آحاد مردم و به ویژه بهره برداران اجرایی میشود.
به گزارش ایرنا، تعداد بهرهبرداران کشاورزی در شهرستان تربتحیدریه، ۱۹ هزار و ۴۱۵ نفر بوده که معادل ۷۹ درصد نیروی کار این منطقه است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما