به گزارش ایرنا؛ سیدعماد شاهرخی روز چهارشنبه در جلسه شورای معاونان جهاد کشاورزی افزود: احداث صنایع تبدیلی در ایجاد زنجیره غذایی و جلوگیری از خام فروشی با جدیت در دستور کار قرار گرفته و سه سال گذشته ۹۰ مجوز در این خصوص صادر شده است.
وی با اشاره به بهره برداری ۳۵ واحد با ظرفیت ۴۶۵ شغل اظهار داشت: هشت واحد راکد هم به چرخه تولید اضافه شد و ۱۲ واحد نیز در حال راه اندازی است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ظرفیت صنایع تکمیلی و تبدیلی کشاورزی لرستان را ۹۵۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: این واحدها عمدتا مربوط به میوه خشک، سبزیجات، ترشیجات، عرقیات، اسانس گیری و بسته بندی گوشت و مرغ هستند.
شاهرخی ادامه داد: این استان مشکلی در خصوص تولید محصول و صنایع تبدیلی ندارد بلکه مساله سرمایه در گردش موجب عدم استفاده بالا از این صنایع شده است که سرمایه گذاران باید با کشاورز خرید توافقی انجام دهند و محصول را در فصل برداشت خریداری کنند.
وی با بیان اینکه بهترین واحد بسته بندی حبوبات در شهرک صنعتی شماره ۲ خرم آباد است افزود: مشکل بعدی بازاریابی است که در این راستا با سرمایه گذاران رایزنی شد تا سرمایه خود را در اختیار تولید کننده و صنایع تبدیلی بگذارند تا تولید و بسته بندی بر اساس استاندارد کشورهای هدف صورت گیرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تولید محصول با کیفیت و تامین سرمایه در گردش باعث استقبال سرمایه گذاران می شود که تاکنون برای این مهم چندین کاتالوگ و کتابچه برای بازاریابی به زبان های مختلف آماده شده است.
نظر شما