به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر قزوینیان روز پنجشنبه در جلسه شورای مسکن استان، افزود: از چهار میلیون واحد نهضت ملی مسکن در کشور سهم استان زنجان ۶۸ هزار واحد است که بیش از ۶۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی یادآور شد:از ۲۷ هزار و ۶۳ واحد مسکونی حمایتی که برای استان زنجان تعیین شده، اجرای بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی آغاز شده و میانگین پیشرفت فیزیکی این واحدها بیش از ۷۳ درصد است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه براساس برنامه ریزی انجام شده چهار هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در استان به متقاضیان تحویل شده است، ادامه داد: تا پایان سال جاری هم سه هزار واحد برای تحویل به متقاضیان آماده است و در مجموع هفت هزار و ۳۰۰ واحد به متقاضیان واگذار خواهد شد.
قزوینیان با بیان اینکه تکمیل آورده متقاضیان در این طرح بسیار سخت است،گفت: تاخیر در آورده های متقاضیان موجب می شود مراحل پایانی طرح به چالش کشیده شود.
وی با بیان اینکه درصد زیادی از پروژه های نهضت ملی مسکن در استان طی سال جاری به متقاضیان واگذار می شود، یادآور شد: شرکت توزیع برق استان باید برای تامین برق پروژه ها همکاری ویژه داشته باشد که در این خصوص از این شرکت گلایه داریم.
غیر قانونی بودن خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن در زنجان
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با تاکید بر اینکه خرید و فروش امتیاز نهضت مسکن ملی غیرقانونی است، تاکید کرد: متقاضیان نهضت مسکن ملی فریب دلالان و سودجویان را نخورند و امتیاز خانه دار شدن را از دست ندهند.
قزوینیان افزود: آگهیهای خرید و فروش طرح نهضت ملی مسکن در فضای مجازی غیرقانونی است و همشهریان فریب سوداگران را نخورند و مشاورین املاک نیز حق خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن را ندارند.
وی اضافه کد: به دفاتر ثبت اسناد اعلام شده که حق تنظیم سند این واحدها را ندارند چون وکالت هم یک نوع سند است و این معاملات در هیچکدام از محاکم پذیرفته نیست و طبق قانون، دفاتر ثبت اسناد و املاک مجاز به ثبت این دست از قراردادها نیستند و این اداره کل، هیچ مسئولیتی در قبال خریداران امتیاز نهضت ملی مسکن ندارد.
قزوینیان، همچنین از همکاری سازنده و مطلوب بانک مسکن استان در تامین منابع مالی طرحهای نهضت ملی مسکن قدردانی کرد و افزود:متاسفانه بانک تجارت به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات عمل نمی کند.
وی با بیان اینکه برخی از متقاضیان به دلایلی توان لازم برای پرداخت آورده را ندارند و باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شوند، افزود: متقاضیانی که پیشرفت فیزیکی پروژه آنها بیش از ۸۰ درصد است و کمتر از ۲ میلیارد ریال واریزی دارند هر چه زودتر آورده خود را تکمیل کنند.
این مسوول افزود: در صورت تکمیل نکردن آورده طی دو ماه حذف خواهند شد، چون اگر تکلیف این متقاضیان مشخص نشود در مراحل آخر تحویل و تکمیل واحدها به مشکل برخورد خواهیم کرد.
نظر شما