۳ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۰۰
کد خبر: 85637885
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اخطار دستگاه قضایی به کارگاه‌های شن و ماسه جازموریان

جیرفت- ایرنا- رییس حوزه قضایی شهرستان جازموریان گفت: به کارگاه‌های شن و ماسه اخطار و اعلام می‌شود تحت هیچ عنوانی بدون دریافت مجوزهای مربوطه اقدام به برداشت نکنند.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان، محمد رسول مکران نژاد روز پنجشنبه افزود: باتوجه به اینکه شهر زهکلوت و اکثر روستاهای شهرستان جازموریان در پهنه سیلابی قرار دارند، برداشت بی رویه و تجاوز به حریم رودخانه ها در زمان بارندگی سبب ایجاد بحران، تلفات جانی و خسارات مالی زیادی می شود.

وی ادامه داد: رسیدگی به پرونده های مربوط به ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم رودخانه ها نیز در اولویت رسیدگی در دستگاه قضایی قرار دارد.

وی افزود: پیرو اطلاعیه قبلی در این زمینه پرونده های مربوط به ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم رودها و برداشت بی رویه از شن و ماسه بستر رودخانه ها توسط معدودی از افراد در اولویت رسیدگی قرار گرفت و در حال رسیدگی است.

این مقام قضایی بیان کرد: از مردم نیز انتظار می‌رود برای جلوگیری از ایجاد هرگونه بحران و خطر سیل در صورت مشاهده تخلفات را به مراجع قضایی جازموریان گزارش کنند.

حکم عبرت آموز دادگستری فاریاب برای اعضای باند سرقت احشام 
 دادگستری فاریاب سارقین احشام را به مجازات های سنگین حبس، شلاق و رد مال محکوم و پروانه کسب سه قصاب را باطل کرد.
 رییس دادگستری شهرستان فاریاب روز پنجشنبه از صدور احکام اعضای باند بزرگ سرقت احشام در شهرستان فاریاب خبر داد و گفت: هفت نفر از محکومین این باند به تحمل ۴۵ ماه حبس تعزیری و رد مال به شکات پرونده و ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم شده اند.
ایمان محمدی افزود: پس از دریافت  گزارش و شکایت ۳۵ دامدار مبنی بر سرقت احشام آنها این مهم در دستور کار دادستانی قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از انجام کاری اطلاعاتی، متهمین شناسایی و  یکی از بزرگترین باندهای سرقت جنوب استان که متشکل از مجرمین سابقه‌دار در جرم سرقت بودند متلاشی شد.
محمدی با بیان اینکه ارزش احشام سرقت شده بیش از ۳۰ میلیارد ریال است اضافه کرد: این باند به صورت حرفه‌ای اقدام به سرقت شبانه تعداد قابل توجهی از احشام کرده بودند که باعث ایجاد نارضایتی عمومی شده بود.
رییس حوزه قضایی شهرستان فاریاب گفت: باتوجه به اینکه سه نفر از اعضای این باند در حرفه قصابی در جنوب استان مشغول به کار بوده اند و شیوه کار آنها به اینگونه بوده است که دام های سرقتی را به عنوان مالخر تحویل می گرفتند ودر قصابی بفروش می رساندند بنابراین با دستور قضایی پروانه کسب قصابی آنان  ابطال شد و مادام العمر از کار در حرفه قصابی منع شدند. 
وی اضافه کرد: به عنوان مجازات تکمیلی این سه نفر قصاب ملزم به فراگیری حرفه و شغل جدید تحت نظارت سازمان فنی و حرفه ای شده اند تا پس از تحمل مجازات در حرفه ای دیگر مشغول به کار شوند .
این مقام قضایی خاطرنشان کرد: در راستای سیاست اصلاح و بازپروری مجرمین احدی از متهمین این باند که هنوز به سن قانونی نرسیده بود علاوه بر مجازات‌های فوق محکوم به یادگیری یک حرفه و اشتغال شد. 
محمدی در پایان تاکید کرد: برخورد دستگاه قضاء با مخلان نظم و امنیت عمومی جامعه سخت و عبرت آموز و بدون اغماض خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha