آژانس حقوق بنیادین اتحادیه اروپا: حدود نیمی از مسلمان این قاره با تبعیض‌نژادی مواجه اند

تهران- ایرنا- آژانس حقوق بنیادین اتحادیه اروپا (FRA) با انتشار گزارشی افشا کرد که حدود نیمی از مسلمانان قاره سبز در زندگی روزمره خود با تبعیض‌نژادی دست به گریبان هستند و زنانی که لباس مذهبی و حجاب اسلامی دارند با تبعیض‌نژادی بیشتری نسبت به زنانی که چنین پوششی ندارند، مواجه می‌شوند.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه لو فیگارو، گزارش این نهاد حقوقی بر اساس نتایج یک نظرسنجی با عنوان «مسلمان بودن در اتحادیه اروپا» و بر اساس داده‌های جمع‌آوری شده از فرزندان مهاجران ۱۳ کشور اروپایی آلمان، اتریش، بلژیک، دانمارک، اسپانیا، فنلاند، فرانسه، یونان، ایرلند، ایتالیا، لوکزامبورگ، هلند و سوئد تهیه و منتشر شده است.

بر اساس این گزارش، ۴۷ درصد از مسلمانان ساکن اروپا اعلام کردند که در پنج سال گذشته قربانی تبعیض نژادی بوده‌اند؛ آماری که در مقایسه با ۳۶ درصد ثبت شده در سال ۲۰۱۶، افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

این گزارش همچنین مشخص می‌کند که مسلمانان اتریش (۷۱ درصد)، آلمان (۶۸ درصد) و فنلاند (۶۳ درصد) به ترتیب بیشترین گلایه را از اعمال تبعیض نژادی در میان ۱۳ کشور یاد شده، ثبت کرده‌اند.

این گزارش یادآوری می‌کند: در این بین زنانی که لباس مذهبی دارند و عمدتاً حجاب اسلامی می‌پوشند، بیش از کسانی که آن را نمی‌پوشند، با تبعیض نژادی مواجه می‌شوند.

آژانس حقوق بنیادین اتحادیه اروپا در گزارش امروز خود میزان تبعیض نژادی علیه زنان مسلمان با حجاب اسلامی را در هنگام جستجوی شغل ۴۵ درصد و برای دختران جوان در بازه سنی ۱۶ تا ۲۴ سال که لباس مذهبی می‌پوشند را ۵۸ درصد ارزیابی کرده است.

این گزارش اضافه می‌کند که این تبعیض نژادی بر روابط این قشر با پلیس نیز تاثیر می‌گذارد و ۴۹ درصد از افرادی که در سال گذشته میلادی دستگیر شده‌اند، این نمایه نژادی را داشتند و ۲۷ درصد از مسلمانان نیز تاکید دارند که در پنج سال گذشته مورد آزاد و اذیت نژادپرستانه قرار گرفته‌اند.

همچنین ۳۰ درصد مسلمانان شرکت کننده در این تحقیق اعلام کردند که مدرسه را پیش از موعد ترک کرده‌اند، در حالی که این رقم به طور متوسط در سراسر اتحادیه اروپا ۹.۶ درصد است.

این مطالعه همچنین تشدید تبعیض نژادی علیه مسلمانان را هنگام جستجوی شغل یا در محل کار نشان می‌دهد. بر این اسال در سال ۲۰۱۶ میلادی ۳۱ درصد از مسلمانان اعلام کردند که در جستجوی شغل قربانی تبعیض نژادی شده‌اند، در حالی که اکنون این آمار به ۳۹ درصد افزایش یافته است.

۲۳ درصد از این افراد نیز در سال ۲۰۱۶ در محل کار خود تبعیض نژآدی را تجربه کردند؛ رقمی که در سال جاری میلادی به ۳۵ درصد افزایش یافته است.

تحلیلگران تاکید دارند که شرایط حاکم، در نتیجه درگیری‌ها در خاورمیانه و با لفاظی‌های غیرانسانی ضد اسلامی که در سراسر قاره اروپا دیده می‌شود، تشدید می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha