۵ آبان ۱۴۰۳، ۸:۳۶
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 85639058
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سرمایه‌گذاری ۱۵۶هزار میلیارد ریالی در صنعت ملایر

همدان- ایرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت: ۱۰ واحد بزرگ صنعتی با پیشرفت فیزیکی بین ۲۰ تا ۹۰ درصد با سرمایه‌گذاری ۱۵۶ هزار میلیارد ریال در این شهرستان در دست اجرا داریم که بهره برداری از آنها برای سه هزار و ۱۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

«سلمان اسماعیلی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فعالیت پنج شهرک و ناحیه صنعتی با ۲۲۳ واحد فعال و ایجاد اشتغال برای پنج هزار و ۷۸۴ نفر در ملایر،افزود: طی سالیان اخیر ۲۳ واحد در این شهرستان راکد و نیمه تعطیل بود که ۱۰ واحد از آنها به تازگی به چرخه تولید بازگشته اند.

فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: یک نمونه بارز واحدهای تعطیل شده، شرکت ذوب آهن آلیاژی ملایر بود که به یکی از مشکلات جدی این شهرستان تبدیل شده بود و با راه‌اندازی مجدد آن ۲۴۰ نفر به این مجموعه برگشتند و شاغل شدند.

اسماعیلی بیان کرد: مجموع زیرساخت‌های صنعتی دولتی این شهرستان ۲۸۷ هکتار است که با اجرای یک طرح جدید در زمینی به وسعت ۵۵۰ هکتار در قالب شهرک صنفی و صنعتی، وسعت این زیرساخت ها به شکل قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

رشد ۲۰۰ درصدی زیرساخت‌های صنعتی ملایر

وی ادامه داد: با اجرایی شدن این شهرک، بیش از ۲۰۰ درصد زیرساخت‌های صنعتی دولتی ملایر رشد می‌کند که در تاریخ این شهرستان بی‌سابقه است.

فرماندار ویژه ملایر با اشاره به سیمای اقتصادی این شهرستان،افزود: در حال حاضر طرح تولید شمش منیزیم با ظرفیت ۶ هزار تُن با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد و سرمایه‌گذاری ۱۲ هزار میلیارد ریال در دست اجراست که سه هزار و ۵۰۰ تُن بیش از نیاز کشور تولید می‌کند و برای ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.

اسماعیلی، کارخانه تولید شیشه را یکی از بزرگترین طرح‌های اقتصادی و صنعتی این شهرستان عنوان کرد و گفت: این پروژه عظیم در راستای تکمیل زنجیره فروسیلیس است که با سرمایه‌گذاری ۸۰ هزار میلیارد ریال و پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد و اشتغال ۱۵۰۰ نفر در دست اجرا قرار دارد.

وی ادامه داد: طرح توسعه شرکت بافتسان که آخرین حلقه زنجیره تولید صنعت منسوج بی‌بافت بهداشتی است نیز با سرمایه‌گذاری ۱۶ هزار میلیارد ریال در دست اجراست و ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سرمایه‌گذاری ۱۵۶هزار میلیارد ریالی در صنعت ملایر

ظرفیت تولید فروسیلیس در ملایر به ۱۵۴ هزار تُن می‌رسد

اسماعیلی ادامه داد: طرح توسعه کیهان پایش از دیگر طرح‌های بزرگ صنعتی در ملایر است که در زمینه فرآوری آندلوزیت وابسته به صنایع مصالح ساختمانی فعالیت خواهد کرد و با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی در حال اجراست و به ذخایر صنعتی ملایر اضافه می‌شود.

فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه این شهرستان قطب تولید فروسیلیس است و یک سوم فروسیلیس کشور در شهرک صنعتی امام رضا(ع) جوکار تولید می‌شود، افزود: این شهرک در ظرفیت نهایی ۱۵۴ هزار تُن تولید دارد.

اسماعیلی ادامه داد: شرکت کیان‌کُرد در زمینه تولید منسوجات تایر نیز یکی از ظرفیت‌های بزرگ صنعتی این شهرستان است که ظرفیت تولید آن پنج هزار و ۱۰۰ تن بود و با اجرای طرح توسعه، امروز با رشد ۷۲ درصدی به ظرفیت تولید هشت هزار و ۱۰۰ تُن تولید رسیده است.

ملایر برای صدها سال آینده ذخیره معدنی دارد

وی اظهار کرد: در تولید ورق کارتن هم اکنون سه طرح در دست اجرا داریم و در مجموع حجم تولید آنها به ۱۴۴ هزار تُن خواهد رسید.

معاون استاندار همدان خاطرنشان کرد: با وجود انجام اقدامات بسیار خوب و فعالیت پروژه‌های بزرگ، هنوز خام فروش هستیم و در صنایعی که وجود دارد، نیازمند ایجاد صنایع تبدیلی بیشتری هستیم.

اسماعیلی همچنین به ظرفیت بخش معدن این شهرستان اشاره و بیان کرد: در حال حاضر ۶۴ پروانه معدنی در این شهرستان داریم که ۴۰ واحد آن فعال است و مجموعه ذخایر معدنی این شهرستان به ۷۴۴ میلیون تُن می رسد.

فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه سیلیس، فلدسپات، سنگ آهن، دولومیت، مس و آندلوزیت از جمله محصولات مهم معدنی ملایر است،اظهار کرد: در بخش معدن این شهرستان تاکنون یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده که اشتغال مستقیم ۵۰۶ را بدنبال داشته است.

به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای پنج شهرک و نواحی صنعتی با ۲۲۳ واحد فعال است که پنج هزار و ۷۸۴ نفر در این واحدها مشغول به فعالیت هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha