دکتر محمود عاطفراد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشریح اقدامات بیمه سلامت در خصوص اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اظهار کرد: افزایش سن درمان ناباروی زنان از ۴۵ سال به ۴۹ سال تمام، قرارداد با ۲۱۰ کارشناس مامایی مستقل و غیرمستقل و افزایش داروهای نازایی در تعهد از ۱۵ به ۶۶ قلم از جمله این اقدامات است.
وی بیان کرد: افزایش لوازم مورد تعهد درمان ناباروی از ۲ به ۲۸ قلم، تعهد خدمات خاص ناباروی IVF، IUI، ICSI، FET، خدمات جنین اهدایی و رحم اجارهای از دیگر اقدامات بیمه سلامت در موضوع اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.
وی در ادامه با بیان اینکه ۸۴۲ هزار بیمه شده روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت زیرپوشش برنامه بیمه روستائی و پزشک خانواده در روستاها هستند، اضافه کرد: ۱۷۷ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی گیلان مجری و همکار برنامه بیمه روستایی و پزشک خانواده هستند و ۳۰۵ پزشک خانواده، ۲۶ دندانپزشک و ۲۵۰ ماما در این مراکز استقرار دارند.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان بیان کرد: ۷۰ هزار ویزیت ماهانه در سطح یک توسط پزشکان خانواده انجام میشود و چهار هزار و ۵۰۰ نفر از این بیمه شدگان به متخصصان طرف قرارداد سطح ۲ ارجاع میشوند.
وی عنوان کرد: سال گذشته هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال برای برنامه بیمه روستایی هزینه شدهاست.
وی با بیان اینکه نسخهنویسی الکترونیکی سرپایی و استقرار سامانه تبادل و رسیدگی الکترونیکی اسناد بستری در گیلان ۱۰۰ درصد اجرا شده است، اضافه کرد: راهاندازی سامانه غیرحضوری شهروندی برای مشاهده سوابق بیمهای و درمانی، اجرای اصالت سنجی داروها و تجهیزات از طریق ارتباطات سامانهای و اجرای طرح حذف ارز ترجیحی دارو به صورت سامانهای از خدمات بیمه سلامت است.
دکتر عاطفراد با تشریح افتخارات اداره کل بیمه سلامت گیلان در یک سال گذشته بیان کرد: نخستین استان در پرداخت هزینههای بیماران خاص و صعب العلاج، دریافت لوح تقدیر در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و در اجرای بهرهوری؛ لوح تقدیر در برای نظارت غیرالکترونیک از جمله این افتخارات است.
هماینک یک میلیون و ۳۴۰ هزار ۷۰۸ هزار نفر شامل (۵۲ درصد جمعیت) گیلان تحت پوشش بیمه سلامت هستند؛ همچنین بیش از یک میلیون و ۱۴۲ هزار ۵۱۱ نفر از بیمهشدگان بیمه سلامت رایگان تحت پوشش این بیمه هستند.
نظر شما