روح الله مقدم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ابراز کرد:این تعداد مرکز به منظور توجه به امر ازدواج و اصلاح آموزش و تعالی روابط بین زوجین طی ۲ سال اخیر ایجاد شده و اقدام قابل توجه معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان قم است.
وی گفت: پیش از ایجاد این ۶۸ مرکز ، ۹ مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده نیز در قم فعال بود و اکنون جمع مراکز استان به ۷۷ مرکز رسیدهاست.
وی ادامه داد: استان قم با راه اندازی این تعداد مرکز در کل کشور رتبه دوم تعداد مراکز بعد از تهران را دارد در حالی که استان تهران دارای ۲۰۰ مرکز مشاوره است.
وی یادآور شد: به مناسبت هفته تربیت بدنی و با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی خانواده و کاهش طلاق و درمان اختلال های کودکان، مرکز مشاوره ازدواج و خانواده (افق روشن) با مجوز و نظارت اداره ورزش و جوانان شهرستان جعفرآباد در محل ساختمان خانه جوان شهر جعفریه، هفته گذشته افتتاح شد.
رمضانی ادامه داد: این مرکز در زمینه ازدواج، خانواده و اختلالات آموزش کودکان به صورت ۲ روز در هفته با تعیین نوبت تلفنی به مراجعان مشاوره خواهد داد.
پیشتر مدیرکل ثبت احوال استان قم اعلام کرده بود که در ۶ ماه نخست امسال سه هزار و ۲۱۴ واقعه ازدواج در این استان انجام شده است که نسبت به نیمه نخست پارسال، یک درصد رشد یافته است.
نظر شما