رضا مظفری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد پرونده چهار هزار و ۱۹۴ پرونده مربوط به حوزه کالا و خدمات، ۸۳۶ پرونده در بخش قاچاق کالا و ارز و ۲۱۲ پرونده تخلفات بهداشت، دارو و درمان بود که متخلفان به جریمه نقدی و سایر محکومیت ها از جمله پلمب و نصب بنر محکوم شدند.
وی اضافه کرد: بیشترین تخلفات ثبت شده به ترتیب گرانفروشی، عدم درج قیمت، قاچاق کالا و ارز عدم صدور فاکتور، کم فروشی بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی زنجان افزود: گزارش این تخلفات را گشت مشترک تعزیرات حکومتی، دستگاه های متولی بازار و نظارتی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
وی، با بیان اینکه سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی آماده دریافت شکایات مردمی است، یادآور شد: این سامانه مربوط به ثبت شکایات است که مستندات مربوط در آن ثبت و سپس جهت پیگیری به روسای شعب ارجاع می شود.
این مسوول در ادامه با اشاره به تسریع در رسیدگی به پرونده های تعزیراتی در استان، اظهار داشت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده های حوزه کالا و خدمات در سطح کشور ۲۴ روز و این میزان طی سال جاری در استان زنجان ۱۱ روز است.
مظفری خاطرنشان کرد: همچنین میانگین زمان رسیدگی به پرونده های مربوط به بهداشت، دارو و درمان نیز در سطح کشور ۱۳ روز بوده و در استان زنجان به ۱۲ روز رسیده است.
وی یادآور شد: این روند در پرونده های قاچاق کالا، ارز نیز در سطح کشور ۳۵ روز و این میزان در استان زنجان ۲۴ روز است.
نظر شما