محمدرضا عسگریان روز دوشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان در فرمانداری گلپایگان افزود: نانواییها از اصنافی هستند که شهروندان هر روز برای تهیه قوت روزانه خود به آنها مراجعه میکنند و همین مساله سبب ایجاد توقع در شهروندان برای تهیه نان با کیفیت میشود.
وی تاکید کرد: آنچه باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد، تشکیل جلسات و بازرسیهای مستمر نهادهای نظارتی برای رسیدگی و برآورده کردن انتظارات شهروندان است.
عسگریان تاکید کرد: با توجه به اعتراض های بحق شهروندان از کیفیت پایین نان در برخی از واحدهای صنفی گلپایگان، اتاق اصناف با پیگیری جدی از طریق مراجع قضایی با متخلفان برخورد قاطع خواهد کرد.
وی در باره لزوم توجه به ذائقه شهروندان در پخت نان تصریح کرد: در سال های اخیر برخی نانواییهای گلپایگان از روش تولید سنتی به روش ماشینی و صنعتی روی آورده اند که موجب نارضایتی شهروندان شده است و اتحادیه نانوایان بایستی با بررسی روشهای کارشناسی و ارائه راهکار مناسب، ابتدا از ادامه این روند جلوگیری و سپس شرایط را برای برگشت واحدهای صنفی به روش پخت سنتی نان آماده کند.
فرماندار گلپایگان در باره کیفیت آرد توزیعی بین واحدهای نانوایی نیز خاطرنشان کرد: در سال های گذشته گندم تولیدی در گلپایگان بدلیل کیفیت بالا، برای ارسال به دیگر نقاط استان و کشور متقاضی فراوانی داشت، اما با پیگیری صورت گرفته، از یک سال گذشته تاکنون ابتدا آرد مورد نیاز شهرستان با کیفیت مرغوب، از گندم تولیدی برطرف و سپس مازاد آن به خارج از گلپایگان ارسال میشود.
گلپایگان در ۱۷۰ کلیومتری غرب اصفهان قرار دارد.
در حال حاضر ۱۰۳ واحد نانوایی با نرخ دولتی و ۳۰ واحد نانوایی آزادپز در این شهرستان فعالیت دارد.
نظر شما