احمد مقدمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: طرح های اجرایی و در دست اجرا محلات هدف شامل احداث پل، جدول گذاری، ساماندهی و تجهیز پارک و هدایت آب های سطحی در منطقه یک و ۲ شهر بجنورد است.
وی افزود: نگاه مدیریت شهری توجه به محلات کم برخوردار است و طرح های در دست اجرا محلات بازآفرینی در مناطق «احمدآباد، حلقه سنگ، صادقیه، ملکش، جوادیه، بلوار کشاورز و انتهای ۱۷ شهریور» این شهر تاکنون پیشرفت خوبی داشته است.
بجنورد جزو پنج شهر نخست بافت فرسوده
مشاور شهردار بجنورد در حوزه بازآفرینی شهری اضافه کرد: کل مساحت این شهر که شهرداری موظف به ارائه خدمات است، سه هزار و ۲۲۳ هکتار را شامل می شود و از این میزان ۸۰۹ هکتار درگیر بافت فرسوده و نارکارآمد شهری است.
وی ادامه داد: بجنورد دارای ۲۴ محله اسکان غیررسمی و محلات بافت فرسوده است و بیشترین محلات بازآفرینی در شمال و جنوب شهر شامل «جوادیه، باقرخان، کوی امام هادی، احمدآباد، حصار شیرعلی، ملکش و صادقیه» واقع شده است.
احمدی تاکید کرد: بجنورد جزو پنج شهر نخست کشور است و بیشترین مساحت بافت فرسوده و ناکارآمد شهری را دارد، از ۲۳۰ هزار نفر جمعیت آن، نزدیک یک سوم جمعیت(۷۰ هزار نفر) در این محلات سکونت دارند.
وی بیان کرد: کمیسیون ماده پنج مصوب شد که برای محلات بافت فرسوده شهر خدمات ویژه ای انجام شودو باید برنامه "طرح اقدام مشترک" صورت گیرد، لازم است تمام دستگاه ها مشارکت داشته باشند تا بتوانیم خدمات خوبی به ساکنان مناطق هدف ارائه داد.
وی خاطرنشان کرد: گسترش شهری باعث شده که محلات روستایی جزو بافت فرسوده شهر و ناکارآمد قرار گیرد.
بجنورد، مرکز خراسان شمالی ۲۱۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما