دستاوردهای سفر نمایندگان شرکت توسعه گردشگری ایران به کهگیلویه وبویراحمد

یاسوج - ایرنا - سفر نمایندگان شرکت ملی توسعه گردشگری ایران روزهای هفتم و هشتم آبان ماه در شهرستان های بویراحمد و دنا انجام شد دستاوردهای امیدبخشی از جمله توافق برای ایجاد مجتمع گردشگری در سد شاه قاسم و سرمایه گذاری در یکی از تفرجگاه های گردشگری شهرستان دنا داشته است.

به گزارش ایرنا،سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد روز سه شنبه در حاشیه این سفر گفت: حضور کارشناسان شرکت توسعه گردشگری ایران کشور در استان دستاوردهای امیدبخشی برای توسعه گردشگری شهرستان های بویراحمد و دنا به همراه داشته است.

سید مجتبی امیرحسینی با اشاره به اینکه این بازدید با هدف توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفت تاکید کرد:اجرای پروژه گردشگری تفریحی در اراضی مجاور سد شاه قاسم یاسوج، سرمایه گذاری در یکی از منطقه نمونه گردشگری سی سخت،آمادگی جهت تجهیز و بهره برداری از کمپینگ‌های احداث شده توسط اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد در مناطق گردشگری استان از مهمترین توافق های انجام شده در این بازدیدها بوده است.

دستاوردهای سفر نمایندگان شرکت ملی جهانگردی و ایرانگردی به کهگیلویه وبویراحمد

وی عنوان کرد:توافق اولیه برای ایجاد یک مجتمع بزرگ گردشگری شامل رستوران،کافی شاب،سکوهای های نشیمن، روشنایی، آلاچیق،سرویس های بهداشتی و سایر امکانات رفاهی مورد نیاز در تفرجگاه سد شاه قاسم انجام گرفته است.

«سد شاه قاسم» در فاصله پنج کیلومتریِ شهر یاسوج، قرار گرفته با نام «منطقه نمونه گردشگری سد شاه قاسم» برای استان کهگیلویه و بویراحمد ثبت شده است.

حجم مخزن این سد ۹ میلیون متر مکعب است و روستاهای علی آباد، چنارستان، بخشی از سرابتاوه، موردراز و چند روستای دیگر در پایین دست این سد قرار دارد،وجه تسمیۀ نام این سدِ این خاکی از نوع نیلوفری که در سال ۱۳۷۵ به بهره‌برداری رسیده یکی از امامزادگان حومه شهر یاسوج برداشت شده است.

منطقه نمونه گردشگری‌ سد شاه قاسم که به «نگین گردشگری سرزمین زاگرس» معروف شده ، با وجود داشتن پوشش جنگلی سرسبز در اطراف، طبیعت بکر و موقعیت مناسب با کمبود زیرساخت های رفاهی برای حضور گردشگران مواجه است.

امیرحسینی با یادآوری اینکه کارشناسان شرکت توسعه گردشگری ایران از مناطق بندان و اندسا در شهرستان دنا هم بازدید کرده اند خاطرنشان کرد: پس از انجام بررسی های لازم و تصمیم گیری سرمایه گذاران در یکی از این مناطق زیرساخت های گردشگری ایجاد می شود.

وی اضافه کرد: توسعه سرمایه‌گذاری گردشگری با دعوت از شرکت‌های ملی و بین‌المللی اولویت کاری اداره‌کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه وبویراحمد است.

امیرحسینی عنوان کرد: ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در تمام نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد در سطح ملی برای شرکت‌های تخصصی معرفی می‌شود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد ابرازامیدواری کرد: با نگاه ویژه دولت چهاردهم به مناطق کم برخوردار در آینده نزدیک شاهد سرمایه‌گذاری شرکت‌های گردشگری در استان باشیم.

معاون توسعه سرمایه گذاری،شرکت توسعه گردشگری ایران نیز در حاشیه بازدید از تفرجگاه های گردشگری شهرستان های بویراحمد و دنا گفت: سرمایه گذاری بلند مدت با هدف اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی با اشتفاده از صنعت گردشگری از مهمترین اهداف این بازدیدها بوده است.

یاسین محمدی همچنین از تهیه بسته های سرمایه گذاری بدون نام برای کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و تصریح کرد: این بسته ها براساس دستورالعمل ماده ۲۷ قانون تامین مالی تولید و زیر ساخت ها توسط شرکت توسعه گردشگری برای واگذاری به بخش خصوصی آماده می شود.

سرزمین چهارفصل کهگیلویه وبویراحمد با داشتن ۳۲۰ جاذبه گردشگری و ۲ هزار و ۷۰۰ اثر تاریخی شناسایی‌شده، ۲۰ درصد از جنگل‌های زاگرس و وجود چشمه‌ها و تفرجگاه‌های بکر، آبشارهای زیبا، رودخانه‌های خروشان همراه با مناظر بدیع گردشگری از مقاصد ایرانگردی مهم در جنوب کشور محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha