۸ آبان ۱۴۰۳، ۲۳:۲۸
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85643756
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

قانونگذار روس: روسیه هیچ کشوری را تهدید نمی کند، اما از خود دفاع خواهد کرد

تهران-ایرنا- یک قانونگذار ارشد روسیه روز سه شنبه گفت: روسیه هیچ کشوری را تهدید نمی کند، اما باید آماده باشد تا از هرگونه اقدام تجاوزکارانه علیه خود جلوگیری کند.

به گزارش سه شنبه شب ایرنا از "تاس", لئونید اسلوتسکی، رئیس کمیته بین المللی دومای روسیه و رهبر حزب لیبرال دموکرات روسیه (LDPR) افزود: "روسیه تهدیدی برای هیچ کشوری نیست. اما با توجه به وضعیت ژئوپلیتیکی، ما باید به تنظیم دکترین هسته ای خود و حفظ نیروهای بازدارنده راهبردی خود در سطح کافی فکر کنیم.

به گفته اسلوتسکی، این روسیه نیست که "از جمله در حوزه هسته ای" تنش را تحریک می کند. وی تاکید کرد: اما ما باید آماده باشیم تا از تجاوز علیه کشورمان جلوگیری کنیم.

اوایل روز سه‌شنبه، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بر رزمایش های نیروهای بازدارنده راهبردی این کشور نظارت داشت.

این رزمایش شامل پرتاب یک موشک بالستیک قاره پیما موسوم به یارس از پایگاه پلستسک در میدان تیر کورا در شبه جزیره کامچاتکا در شرق روسیه بود. علاوه بر این، موشک‌های بالستیک سینوا و بولاوا از زیردریایی هسته‌ای نووموسکوفسک در دریای بارنتس و از زیردریایی هسته‌ای کنیاز اولگ در دریای اوخوتسک شلیک شدند.

به گزارش ایرنا، پوتین روز چهارشنبه ضمن اعلام تغییر دکترین هسته ای مسکو، فهرستی از سناریوهای احتمالی را در صورت حمله به خاک روسیه تشریح کرد و افزود: احتمال حمله اتمی از سوی این بزرگترین قدرت هسته‌ای در صورت حملات اوکراین با استفاده از موشک های دوربرد وجود دارد.

ولادیمیر پوتین روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال «جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک» را در منطقه «دونباس» به رسمیت شناخت.

سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، رئیس‌جمهوری روسیه عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.

طی این مدت کشورهای عضو ناتو از جمله آمریکا با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت‌های هنگفت نظامی از کی‌یف بر این جنگ افروزی ادامه داده و با تجهیز اوکراین به سلاح‌های پیشرفته و سنگین تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال می‌کنند.

روسیه طرح‌هایی را برای راه حل مسالمت آمیز پایان دادن جنگ اوکراین پیشنهاد داده است که شامل اجرای فوری آتش بس و مذاکره به محض خارج شدن نیروهای اوکراینی از مناطق جدید ملحق شده به خاک روسیه است. همچنین اوکراین باید اعلام کند که قصد ملحق شدن به ناتو را ندارد و دست از نظامی گری بردارد. پوتین همچنین خواستار لغو تحریم های غرب علیه این کشور شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha