به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر عمیدی شامگاه چهارشنبه به رسانهها اظهار کرد: دست سودجویان از ۱۱ هزار متر مربع زمینهای ملی و دولتی در شرق استان سمنان به ارزش حدود ۳۷۰ میلیارد ریال کوتاه شد.
وی با اشاره به اجرای این عملیات از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان مهر، ابراز کرد: برای زمینهای رفع تصرف شده سند به نام دولت صادر شد.
عمیدی از شهروندان خواست هرگونه تصرف غیرقانونی و دستاندازی به زمینهای دولتی در حریم و محدوده شهرها را از طریق شماره تلفن ۱۶۵۶ و یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ به یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان اعلام کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، با وجود تصویب قانون مبارزه با زمین خواری از ۷۰ سال پیش تاکنون، اما این قوانین شاید در برههای توانسته سرعت هجوم زمینخواران را کاهش دهد اما موجب توقف آنها و به صفر رسیدن این پدیده شوم نشده است.
روزهای پایانی سال ۱۳۹۳ رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با انتقاد از شیوع پدیده شوم زمین خواری فرمودند: «حالا بحث زمین خواری، یواش یواش شده کوه خواری».
در بیشتر مواقع متصرفان با دیوارکشی و ایجاد حصار در مسیر حرکت گونه های جانوری سد و مانع ایجاد میکنند و باعث کوچک شدن زیستگاه حیوانات می شوند.
وسعت مراتع و عرصههای بیابانی شهرستان شاهرود به ترتیب حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار هکتار و ۲ میلیون ۳۰۰ هزار هکتار است.
از ۹.۷ میلیون هکتار وسعت استان سمنان، ۵۵ درصد نواحی بیابان و خشک، ۳۸.۵ درصد مراتع، ۲ درصد اراضی کشاورزی و ۳.۶ درصد جنگل است.
نظر شما