استاندار: تجهیز امکانات موردنیاز فرودگاه همدان به ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیازمند است

همدان- ایرنا- استاندار همدان گفت: تجهیز امکانات مورد نیاز فرودگاه همدان در بخش هندلینگ و وسایل پشتیبانی زمینی پروازها به منظور فعال سازی دوباره نیازمند ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار است که بدنبال تامین آنها هستیم.

حمید ملانوری شمسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در بازدیدی که دیروز از فرودگاه همدان داشتیم، نواقص فنی و مشکلات آن مورد بررسی قرار گرفت، با حل برخی مسایل که کار سختی نیست می توان پروازها را دوباره برقرار کرد.

وی افزود: فرودگاه همدان با وجود مشکلاتی در زمینه هندلینگ، امکانات و زیرساخت‌های خوبی دارد و باید از ظرفیت موجود در این فرودگاه به بهترین شکل استفاده و به تدریج به سمت توسعه آن حرکت کنیم.

ملانوری شمسی تصریح کرد: برقراری پروازهای فرودگاه همدان مهمترین اولویت است و اگر پرواز باشد حیاط فرودگاه برقرار می شود.

وی ادامه داد: سوت و کور بودن فرودگاه به دلیل نبود پرواز است و اگر مسافران و مردم همدان از پروازها استقبال کنند به زودی شاهد رونق آن خواهیم بود.

استاندار همدان بیان کرد: باید زمینه‌ای فراهم شود تا مسافران از پروازها استقبال کنند و همین موجب رغبت شرکت‌های پرواز خواهد شد.

وی تاکید کرد: کمبود هواپیما در کشور مشکلاتی را ایجاد کرده است و سیاست دستوری نمی‌تواند موجب رونق فرودگاه شود بلکه باید شرایطی فراهم شود تا مردم باید توان استفاده از خدمات پروازی را داشته باشند.

ملانوری شمسی با اشاره به انکه پرواز هم امن هست هم ایمن و موجب مدیریت زمان در سفر می‌شود، گفت: در مذاکرات صورت گرفته شرکت‌های پروازی با ما همکاری می‌کنند و آماده حضور در همدان هستند.

وی اظهار کرد: اراده و قصد ما فعالسازی فرودگاه همدان است و باید شرکت‌های خصوصی را برای هندلینگ و برقراری پروازها، به پای کار بیاوریم.

استاندار همدان با اشاره به اینکه خرید تجهیزات هندلینگ پروازهای فرودکاهی در نهایت ۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: اگر نیاز به خرید تجهیزات فرودگاهی توسط استان همدان باشد، ما یک شرکت هندلینگ پروازهای فرودگاهی محلی توانمند در استان راه‌اندازی می‌کنیم.

وی تاکید کرد: اگر تا چند روز آینده بخش خصوصی برای هندلینگ فرودگاه وارد کار نشود این تجهیزات را خود استان خریداری می‌کند.

ملانوری شمسی ادامه داد: اگر می‌خواهیم تنها فرودگاه استان راه اندازی شود و هزاران میلیارد تومان توسعه اقتصادی داشته باشیم باید سرمایه‌گذاری کنیم و یک بار برای همیشه مشکل حل شود.

وی تصریح کرد: زمان برای ما بسیار مهم است و باید فرودگاه را هرچه زودتر راه بیاندازیم، چراکه زیر ساخت‌های فرودگاهی آماده و فقط آوردن پرواز و ارائه خدمات باقی مانده است.

استاندار همدان ادامه داد: راه اندازی فرودگاه همدان از اولویت ها و سیاست های مدیریت استان است.

به گزارش ایرنا، فرودگاه بین المللی همدان با قدمتی ۸۰ ساله و داشتن بلندترین برج مراقبت فرودگاه‌های کشور، امکان فرود و پرواز هواپیماهای پهن پیکر را دارد.

زیرساخت‌های سخت افزاری این فرودگاه و همچنین فضای پارکینگ و ترمینال فرودگاه همدان مناسب بوده و طی چند سال گذشته نیز حجاج استان های همدان و کردستان از این فرودگاه به سرزمین وحی اعزام شدند با این وجود پس از دوران کرونا و رکورد مربوط به این دوره این فرودگاه در وضعیت تعطیل قرار گرفته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha